Skocz do zawartości

Czy strona, która dostała filtra, nadal bedzie się wyswietlac w TOPie spersonalizowanych wynikach usera?

Robbieriviera

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, robił ktos test? Jestem ciekawy, a nigdy personalizacji nie używałem

i drugie pytanie czy po 301 nowa domena zastapi starą w wynikach spersonalizowanych, jeżeli user jej nigdy nie odwiedził? Nie mam jak przeprowadzić testu, a muszę znać odp. na jutro, pomoże ktoś?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Tak wyświetla się, ale zdarzyło mi się to tylko raz na jednej domenie, stąd nie chciałbym uogólniać na resztę populacji ;)

edit:

Tak po przemyśleniach i dla potomności - warto do sprawdzania pozycji używać zewnętrznego oprogramowania, najlepiej bazującego na wielu proxy. Wtedy nie będziemy się zastanawiać, czy taką pozycję mamy tylko my, czy wszyscy.

Tutaj bardziej chodziło o to, że np. mamy frazę "księgarnia kraków"

wyświetlamy się w top10 ogólnie i nagle boom i mamy filtr, jednak user, który ma skonfigurowaną szukajkę tak pod siebie, żeby wyświetlało mu tylko strony aktualizowane w przeciągu 48h a nasza strona właśnie taka jest, to nadal w top10 wyświetli się nasza strona na frazę księgarnia kraków.

Brak jednak testów dla dużej ilości stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności