Skocz do zawartości

Długa nieobeność

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wracam po długiej nieobecności, ponad 3 lata, wojsko, wyjazd praca zag.

Przez ten czas nie działałem w pozycjonowaniu.

Zalożyłem kilka serwisów trzeba dorobić, do skromnej pensji.

Mam kilka pytan do osób które działają , nieprzerwanie, wiadomo google się zmienia, ja jestem do tyłu

Mam jak narazie 5 serwisów od 1msc do 2 tyg, Wszyskie zaindexowane od 3-6 dni, głównie SWL, linki w katalogach dopiero łapie, artykułów jeszcze nie dodawałem, brak czasu.

Widze po długiej niebeczności że Linkme.pl nadal ma moc, zostało coś z PP.

Widze ze katalogi słabo indexuje, trzeba by podlinkować wpisy,

Pytanie

Mam liste szczegołów wpisów, w katalogach jak je podlinkować, nie mam ptk w rotacyjnych, szkoda mi punktów w stałych, strona z samymi linkami do katalogów, myśle zły pomysł współne linkowanie.

Co sądzicie.

Gdzie najlepiej zdobywać linki Pressel Page, katalogi myśle że juz jest zawalone spamem, jak pamietam wtedy były juz dodawarki do nich, maja słabe linkowanie więc linki są słabe, można by podlinkować wpisy ale czy się opłaca.

Wiem że powiecie własne zaplecze, robi się, pod frazy niszowe, srednio popuralne wiadomo dobry keywords w adsence, pozycjonowanie prosta sprawa, jeśli fraza nie jest obstawiona.

Kilka pytan.

- Co teraz google lubi

- Czy powrócić do histori link to link ( ilośc nie jakosć)

- Jakie waszym zdaniem teraz jest optymalne linkowanie, stałe zwiększanie ilości linków ( kilka fraz) czy rzucanie falami linków o bardzo zróznicowanym anachorze.

- Czy systemu maja jescze moc testowałem tylko linkme, linkujpro odrazu mi sie nie spodobał a linkor juz nie ma.

- Czy katalogi Presell Page maja moc, też sie tyczy katalogów opisowych.

- Czy powstało coś nowego godne uwagi.

- Widze pozmieniało sie w yahoo z Backlink , jakie teraz jest narzedzie gdzie można sprawdzić ich ilość.

- Czy google nadal szaleje z pozycjami, jak w rosyjskiej ruletce , przy upadach

Gdzie najlepiej zdobywać linki Pressel Page
- wyłącznie prywatne listy ( czasami można kupic dostęp na forum ) do strony głównej, lub przez omniadda dla zaplecza itp.
Mam liste szczegołów wpisów, w katalogach jak je podlinkować, nie mam ptk w rotacyjnych, szkoda mi punktów w stałych, strona z samymi linkami do katalogów, myśle zły pomysł współne linkowanie.
E-weblink zostaje, xr i SB inaczej ciezko będzie.
- Co teraz google lubi
Lepiej by było spytać czego nie lubi :)
Czy powrócić do histori link to link ( ilośc nie jakosć)
Bad idea :)
- Jakie waszym zdaniem teraz jest optymalne linkowanie, stałe zwiększanie ilości linków ( kilka fraz) czy rzucanie falami linków o bardzo zróznicowanym anachorze.
Myślę ze to i to się sprawdzi
- Czy systemu maja jescze moc testowałem tylko linkme, linkujpro odrazu mi sie nie spodobał a linkor juz nie ma.
Statlink na czele.
- Czy katalogi Presell Page maja moc, też sie tyczy katalogów opisowych.
Oczywiście pod warunkiem ze są zadbane.
- Czy powstało coś nowego godne uwagi.
Zależy czego szukasz.
- Widze pozmieniało sie w yahoo z Backlink , jakie teraz jest narzedzie gdzie można sprawdzić ich ilość.
https://www.majesticseo.com/
- Czy google nadal szaleje z pozycjami, jak w rosyjskiej ruletce , przy upadach
Lubi poszaleć dalej ;)

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności