Skocz do zawartości

Wesołe katalogi

smiechan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pod nowym nickiem (poprzednio Śmiechan). Niestety moje SEOKatalogi przestały być darmowe - liczba dodawanych wpisów była za duża. Zachęcam jednak do dalszego dodawania wpisów już płatnych - podstawowy wpis do 7 katalogów kosztuje zaledwie 1,50 PLN, co uważam za kwotę symboliczną ;) Zaoszczędzony czas pozwoli mi wzmocnić moc katalogów.

Więcej szczegółów na katalogi.bazeus.pl.

Zapraszam do kontaktu prywatnego osoby potencjalnie zainteresowane większą ilością wpisów - duże upusty ;)

Pozdrawiam!

P.S. Gdy wymoderuje ostatnie darmowe wpisy oczekujące wrzucę darmowe kody, dlatego warto monitorować temat!

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

The requested URL /dodaj,strone/ was not found on this server.

Coś nie halo. - na ebaja.pl

Poprawione, już śmiga :) Dla osób nie czytających regulaminu, przypominam, że brak kategorii jest celowy, strony proszę dodawać do kategorii/podkategorii "Pozostałe". Odpowiednie kategorie tworzone są na bieżąco.

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

• 1 miesiąc temu...

Dobry wieczór,

chciałbym zaprosić do kolejnego SEOKatalogu, adoi.pl. Jak zawsze tylko unikalne wpisy, jak zawsze proszę dodawać do kategorii Inne, wpisy będą przenoszone do kategorii tworzonych na bieżąco.

Zapraszam do dodawania wpisów oraz dzielenia się uwagami odnośnie katalogu.

Pozdrawiam

Dodałem właśnie nowiuśki katalog artrav.pl, zapraszam do dodawania wpisów.

Zachęcam tym bardziej do dodawania wpisów ponieważ gdy moja grup(k)a osiągnie liczbę 10-15 katalogów, zrobię ją płatną (co prawda za symboliczną opłatą na ten moment). Moderacja jest niezwykle czasochłonna co widać po kolejce wpisów oczekujących (choć z tym wychodzę powoli na prostą, postaram się niedługo doprowadzić do moderacji na bieżąco).

Pozdrawiam

Nie chcę się czepiac, ale w gedan.pl już 300 wpisów oczekuje. A wvideveritatis.pl 350 i nordelag.pl już 400 :)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

To efekt parotygodniowego eksperymentu pod tytułem "Czy moderacja raz w tygodniu wystarczy". No i wracam do częstszej moderacji :) Wczoraj wysprzątałem katalog au-ta.pl, codziennie lub co dwa dni będzie czyszczony kolejny katalog (i oczywiście bieżąca moderacja już wyczyszczonych).

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Dzień dobry,

po dłuższej przerwie zapraszam do korzystanie z 11 katalogów na skrypcie SEOKatalog. Katalogi są płatne, ale w rozsądnych cenach - 3 PLN netto za multikod płatne smsem, indywidualne zniżki dla osób mających więcej stron do skatalogowania. Naprawdę atrakcyjne ceny dla osób które mają stron naprawdę dużo (np. osoby świadczące usługi katalogowania). Oczywiście wystawiam faktury VAT.

Trochę o samych katalogach:

- tak lubiany choć nie do końca istotny PR to: 3 x PR3, 2 x PR2, 3 x PR1, 3 x PR0

- domeny z historią

- katalogi już trochę stoją (minął już lub zaraz minie "pierwszy rok")

- wysoki poziom indeksacji - na poziomie 98,89%

Regulamin katalogów jest standardowy: opisy w miarę unikalne, sensowne stylistycznie i gramatycznie (mieszarki dopuszczone o ile synonimy umieszczone logicznie), zakaz erotyki, hazardu, warezów, etc.

Adresy katalogów oraz multikod można otrzymać wchodząc na katalogi.bazeus.pl

Pozdrawiam i zachęcam do dodawania wpisów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności