Skocz do zawartości

Podpowiedzi w wyszukiwarce

TRENS

Rekomendowane odpowiedzi

Macie jakieś sposoby, by mało popularna fraza zaczęła się pokazywać w podpowiedziach? Wiem, że to ludzie muszą wpisywać, by z czasem google naprowadzało na tą frazę, ale czy da się to samemu jakoś przyspieszyć? ;)

Da się.

Pomyśl tylko jak znalazły się tam frazy, które już tam są.

Macie jakieś sposoby, by mało popularna fraza zaczęła się pokazywać w podpowiedziach? Wiem, że to ludzie muszą wpisywać, by z czasem google naprowadzało na tą frazę, ale czy da się to samemu jakoś przyspieszyć? :D

Dobrym sposobem jest mailing,

Masa proxy i wyszukań z nich może tylko pomóc.

Jaki program polecacie z płatnych i darmowych?

Podejrzewam że ma na myśli mail z linkiem do wyszukwiania danej frazy.

Też nie wiadomo, czy by to było skuteczne, chodzi o ten link.

Chociaż może to być dobre :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Również jestem ciekaw czy link kierujący(z maila czy strony www) do wyniku wyszukiwania może na to wpłynąć i czy jeśli z tych wyników użytkownik kliknie na moja stronę, to wyszukiwarka zanotuje to jako unikalne wejście z wyników wyszukiwania?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

wejście odnotuje natomiast nie jestem przekonany czy kliknięcie z mailingu da jakieś rezultaty, automat odpytujący i naśladujący uzytkownika puszczony przez proxy na pewno

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Breebant: automat odpytujący i naśladujący użytkownika puszczony przez proxy na pewno.

1.Czy jest taki automat darmowy?

2. ile kosztuje płatny i czy istnieje?

W zamierzeniu skoro email odpada, to może jakiś banner na stronie po kliknięciu w który przekierowuje na adres www wyszukiwarki z wynikami wyszukiwania na wybrane słowo. Czy wyszukiwarka będzie odczytywała te wejścia jako przekierowania do wyszukiwarki z jednej konkretnej strony www z tym bannerem?

W ogóle będzie taki sposób działał czy to znów moja bujna wyobraźnia? :)

Fajny ten zenno i znalazłem 2 odpowiedzi na pytania których jeszcze nie zadałem hehe :)

Rozumiem że chodzi o "Anonimowość w Zennoposter" jeszcze nie wiem jak to wykorzystać ale jeszcze nie czytałem i nie testowałem go jak przetestuje to wróce i zadam pytanie . kurde i znów nockę zarwę grr:)

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi, jeśli ktoś ma jeszcze coś do dodania ,jakieś inne metody to chętnie posłucham.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności