Skocz do zawartości

Wymiana wpisów na płatnych katalogach

smilesoft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Postawiłem sobie katalog stron, pisany od zera - autorski skrypt.

Wpadłem na ciekawy pomysł, mianowicie: wymiana kodami premium, do płatnych katalogów.

Poniżej przedstawiam możliwości mojego autorskiego katalogu, jeżeli posiadasz płatny katalog stron, i mój katalog będzie godny Twojego zainteresowania, proponuję Ci wymianę kodem premium. Chętnie zaproponuję kod na złoty wpis, jeżeli Twój katalog jest ładny i zadbany.

Branżowy katalog firm jest to nowoczesny katalog stron www oparty na autorskim skrypcie ( SmileSEOK )

Katalog posiada ciekawy panel administracyjny, przystosowany dla osób na co dzień zajmujących się pozycjonowaniem. Z poziomu panelu administracyjnego, masz możliwość "podbicia" wpisu. Katalog jest nowy, dopiero zaczynam go linkować, ale też tylko na tym etapie jestem skłonny wymienić się kodami. Wpisy są ogólnie od 50 groszy. Zachęcam do przejrzenia katalogu, wpisy są estetyczne. Zezwolone jest linkowanie różnych podstron jednego serwisu, subdomeny itp.

Jeżeli jesteś zainteresowany wymianą, wyślij do mnie PW z linkiem do Twojego katalogu + kodem LUB jakąś informacją dzięki której będę mógł zweryfikować, że katalog naprawdę należy do Ciebie. Możesz stworzyć podstronę na chwilę i wpisać tam moje imię i nazwisko. Po weryfikacji, przesyłam Ci kod i czekam 24 godziny na feedback, w przeciwnym wypadku usuwam wpis.

Szczerze mówiąc nie wiedziałem do jakiego działu to przypisać, ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.

Pozdrawiam serdecznie

Marcin Michalski

Wyspa gier - Darmowe gry online

Mu online - portal oraz prywatny serwer muonline

Minecraft - społeczność oraz serwer Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności