Skocz do zawartości

Czy to filtr ? Czy co ?

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

eyetracking sie kłania i związana z tym funkcjonalność przede wszystkim , rozplanowanie boksów zminimalizowanie przewijania w dół , akcentacja "nakłaniania" do działania i parę innych rzeczy ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Berbancie a jaki to moze miec wplyw na filtr ? Moim zdaniem zadny.

Marcin , pytanie było o webusability a nie o wpływ na filtr, webusability też można pogodzić z SEO - jak już cos się robi to IMHO powinno sie już robić kompleksowo , zdobycie top1 daje coraz mniej klientom SEO a jak daje coraz mniej to ja coraz mniej zarabiam :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

przeskanowałem swoją stronę i okazuje się że jest dużo wyników.... skanowałem każdy wpis z osobna

To żeby wyjść z filtra trzeba wrzucić nowe unikalne wpisy czy tamte wszystkie usunąć? szczerze usunięcie ich byłoby złe dla mojej strony ponieważ poświęcona jest subkulturze hip hop więc liczne info o koncertach i artystach się powtarzają...

jeszcze jedno, mapa strony ( www.serwismotocyklowy.pl )została przesłana do narzędzi webmastera, została zaindeksowana. A jednak jak sprawdzam stronę w odpowiednich narzędziach to pokazują że mapa nie została przesłana...

mapa strony (przesłana )ma rozszerzenie php, ale narzędzia pokazuje ze to ma byc xml... Czy to cos zmienia?

Do jakich katalogów dodawać ? do tych najlepszych z wysokim PR ??

i czy te dobre wpisy w katalogach powinno się linkować w tych nieco gorszych ??? Jak wtedy wygląda polityka takich katalogów ? Przyjmują one takie wpisy gdzie link prowadzi do innego katalogu, a nie do strony głównej ? Czytałam o tym w innych tematach, ale troche rzeczy jest dla mnie niezrozumiałych.

na pdf'y zostało zrobione nofollow... czyli za jakiś czas powinny zniknąć w wyszukiwarce... tak mi się wydaje...

aaa i najważniejsza rzecz.... zostanie przede wszystkim zmieniona grafika... bo ta faktycznie pozostawia wiele do życzenia...

mam nadzieję, że eyetracking i webusability się poprawi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności