Skocz do zawartości

Problem z zanox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zacząłem korzystać z 3 mies temu z zanox, miesiąc temu w styczniu pierwsza wypłata, zatwierdzona nota wszystko ok... dopóki nie zorientowałem się że podałem zły numer SWIFT. Napisałem do nich po 2 tygodniach że kasa nie dotarła na co dostałem odpowiedź że została wysłana i nie mają zwrotu, po miesiacu napisałem to samo - odpowiedź taka sama. Dzisiaj mija 1,5 miesiąca od wysłania od nich kasy ale ja jej do dziś nie mam. Skoro podałem zły numer SWIFT to chyba powinien do nich wrócić przelew? Ktoś miał podobną sytuację lub wie jak to rozwiązać?

Ja z zanoxem współpracuję od ponad 6 miesięcy. Nigdy nie mieli opóźnień, problemów z wypłatą.

Pewnie wzystko zależy od PP w którym działacie, np. Groupon kiedyś zatwierdzał transakcję dopiero po 60 dniach więc poślizg był dwu miesięczny :D

To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące.

A w ogóle oni wypłacają ? U mnie "wisi" od conajmniej miesiaca jako "otwarte" ponad 100 EUR :)

Kasa musiała się wrócić do nich bo przecież nie zabłądziła.

Kasa nie idzie automatycznie na konto. Jeżeli podałeś wszystkie dane, to musisz wejśc Seting/Payments/Credit notes i autoryzować note kredytową, dopiero wtedy przelew bedzie wykonany. Po autoryzowaniu noty, kasa powinna przyjść w ciągu 2 tygodni - tak miałem ostatnio, zlecone 26 grudnia, kasa na koncie 12 stycznia.

Ja też nie mam problemów żadnych z wypłatami. Na początku miesiąca zatwierdzam note i kasa jest na koncie 11-12. Z resztą piszą, że pieniądze są przelewane 10. Jeśli chodzi o PP z jakich korzystam oni mają najwygodniejszy system wypłat dla mnie.

Zmień konto w panelu i wszystko, co do powrotu kasy to nie wiem nie miałem takiej sytuacji.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności