Skocz do zawartości

pytanie o seokatalogi

japan-style11

Rekomendowane odpowiedzi

Tytul to anchor w linku. można powiedzieć że to slowo kluczowe jakie chcemy pozycjonowac

w większości przypadków 1 ( wiem ze kupiłeś SEOcat), seocat sam obcina linki w zależności od wymagam seokataloga. Linki w postaci

[ url="https://" ] [ /url ]
bez spacji

Mam takie pytanie dotyczące seokatalogów. Konkretnie chodzi mi o długość opisu strony ponieważ różne katalogi mają różne wymagania np. minimalna ilość znaków. Może wiecie jakie opisy są optymalne jeżeli chodzi o seokatalogi? :D

To jeszcze takie pytanie jeżeli zależy mi na wypozycjonowanu strony w sposób naturalny poprzez polepszanie treści strony dla potencjalnych użytkowników i wpisy do seokatalogów chcę traktować jako dodatkowe wzmocnienie pozycjonowania to jest sens dopisywania się do katalogów płatnych czy lepiej tylko do darmowych? :D

1. Większa pewność, że będą w sieci przez dłuższy czas

2. Dużo katalogów w jednym miejscu

A czy "siła" pozycjonowania jest większa przy płatnych (np. bardziej wartościowe linki czy może inne elemeny) ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności