Skocz do zawartości

Wycena domeny

adik

Rekomendowane odpowiedzi

Wita. podepnę sie pod temat aby nie robić nowego.

Ile waszym zdaniem może być warta domena www.operacje-plastyczne.pl ???

Domena sama w sobie nie jest nic warta. Ale jesli chcesz sprzedac i zarobic, a jestes z duzego miasta to uderz do jakis chirurgow plastycznych. Niestety nie wybrales sobie latwego zadania ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wypozycjonował na fraze "opisy gg" na 5 miejsce w google.. i co ? 300 uniq i grosze na adsense.. serwis po 3 miesiacach sprzedal na allegro za 200 zł

pewnie coś chyba zrobił nie tak, bo w/g Bossa to powinien się jemu portfel nie domykać z setkami ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nie chciałbym podwarzac autorytetu Bossa ale niestety nie zgadzam sie zupełnie, nie jest on wlascicielem pierwszej strony w google na fraze "opisy gg".

Wydawalo by sie ze pierwsza strona zarabia wielka kase.. a jednak nie.. znam historie serwisu.. i znam jego przychody z adesnse z pierwszej reki. moge powiedziec ze jezeli Boss robi tyle kasy to albo ma 5 kolejnych serwisów według google albo to nie jest wszystko na czym zarabia..

Stron typu opisy gg na ta chwile jest multum i wybic sie to nie jest prosta sprawa.. bo samo pozycjonowanie nie jest wszystkim.. Przejrzalem wlasnie pierwsza 10 stron na fraze.. i moge powiedziec tylko że samo pozycjonowanie nie wiele daje.. gdyz strona na 4 miejscu ma 5 osob online a strona na 7 ma ich 100

jeżeli Pan Boss uwarza portfel wypchany setkami przy sytuacji czeku na 100$ co misiac to heh..

Z drugiej strony.. nie jestem aktywnym forumowiczem.. dlatego jezeli Pan Boss jest swego rodzaju autorytetem itp. to zwracam honor..

pozdrawiam

Strona jest o GG a nie tylko z opisami.

Przyznam sie, że znalazłem już lepszy biznes...

Ocho, pewnie sprzedaz samych numerow gg. Kumpel kupil same osemki za 50 zl...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności