Skocz do zawartości

ZWIĘKSZENIE BACK LINKÓW

gose

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w jaki sposób zwiększyć ilość back linków prowadzących do naszej strony? Jakiego narzędzia używać? Korzystaliśmy z pseudo pozycjonerów z allegro dzisiaj sprawdziłem ilość BACKLINKOW i okazało się ze mamy ich 59, a konkurencja ma ich grubo ponad 400000 wiec jest różnica. Co mozecie poradzić?

SKLEP SPORTOWY - WIELKA WYPRZEDAŻ AKCESORII!

SKLEP SPORTOWY CAMPUS - PRODUKTY FIRMY CAMPUS

zeby zwiekszyc pozycje, najlepiej nie korzystac z pseudo pozycjonerow z allegro ale normalnych sprawdzonych firm. niestety jak w kazdej branzy, jak placic malo to i malo dostajesz. nie mowie bys bral najdrozsza firme bo nie o to chodzi, ale ktos kto oferuje swoje uslugi na allegro zazwyczaj zbyt dobry nie jest...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Mogę Wam te backlinki zdobyć. Za drobną opłatą :D Naturalne BL , zapraszam na PW jakby co.

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

co mam powiedzieć co znaczę link site wide? https://pl.lmgtfy.com/?q=link+site+wide+sit...alizacja.com%2F

heh dzięki nie zajarzyłem od razu ale w tym temacie co podałeś jest napisane

Linki site wide są bezużyteczne z pkt widzenia ich wpływu na podbijanie pozycji w serpach na dany anchor.

Generalnie już tak po 20 - 30 powtórzeniach link z jednej domeny traci swoją moc.

Wniosek - linki site-wide są najczęściej marnotrawieniem zaplecza.

więc odpada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności