Skocz do zawartości

Dodawarka do zaplecz

Gary_Kuper

Rekomendowane odpowiedzi

Max a może my tak porobimy konto prywatne i firmowe :D hehehe – totalny bezsens :D

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę :P po co promować dany produkt stwierdzeniem cytuje "...Microsite Manager, najprawdopodobniej obsłuży wszystko co sobie wymyślisz.." to autor MM nie wie czy obsługuje wszystko :P . Słowem "najprawdopodobniej" chciałeś zamaskować swój wizerunek :P dobra krypto reklama :P szkoda tylko, że nie udana :P

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie jest moj mailing, nic takiego nie wysylalem, jesli uwazasz to za spam mozesz spokojnie pozywac (byc moze jakis moj partner z programu partnerskiego)

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

Ja nie mam zamiaru kogoś pozywać, ale spamowanie firmowych emalii takim syfem jest wkurzające. A kierują linki do sklepu z twoimi profesjonalnymi skryptami sklep.networkdc.pl, wiec nie gadaj ze nie masz z tym nic wspólnego.

Widzę dalej nie nauczyłeś się ze na PIO taki "marketing" wywołuje tylko zniechęcenie.

A zakładanie 2-go konta zazwyczaj się kończę bananem.

Mam program partnerski, zdarza sie, nic na to nie poradze. Ostatni mailing do firm wyslalem chyba z rok temu. Jak mi podasz reflinka to moge z tym cos zrobic.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

:D, posmialismy sie

• 4 tygodnie później...
Dokładnie Czy można dwa konta zakładać na PiO ?

nie oczywiście, bo wiesz co by się działo? robisz sobie armie klakerow i będą zachwalać każdy produkt :)

A Max jak zwykle w błędzie ;) Oczywiście, że można mieć 2 konta - sam ostatnio zakładałem osobne firmowe po konsultacji z moderatorem i nie ma problemu. Oczywiście nie można np. zakładać tematów w dziale Ogłoszenia z obu kont, a firmowe powinno służyć celom związanym ściśle z produktem/usługą (czyli głównie działy Przedsięwzięcia, Narzędzia, Ogłoszenia), ale jest to jak najbardziej "legal" :P

A Max jak zwykle w błędzie

co to takich podwójnych kont ty masz uwierz mi stanowisko jeszcze nie jest jednoznaczne, wiec poczekaj odrobinę. W regulaminie niema opisane że mozna mieć firmowe i prywatne konto.

ale jest to jak najbardziej "legal"

kurczaków jasieniu się liczę, a nie na wiosnę, powtórzę jeszcze raz sprawa nie jest tak jednoznaczna i nie została do końca jeszcze zatwierdzona w regulaminie.

Odkopując miesięczny temat mistrzu, sam to udowodniłeś :)

Wiele osób na PIO ma firmę i to zazwyczaj nie jedną wiec każdy wtedy może założyć po 2-3 konta + po jednym dla pracowników. Wiec niezły bałagan by się zrobił. Moim zdaniem jeśli produkt jest dobry to nie trzeba zakładać parę kont zęby to promować ( lub pisać ogłoszenia ze się wynajmie stopkę) .Takie "marketingi" tylko zniechęcają ludzi i z "profesjonalizmem" nie maja nic wspólnego.

Oczywiście, że można mieć 2 konta - sam ostatnio zakładałem osobne firmowe po konsultacji z moderatorem i nie ma problemu.
OT - To załóż sobie jeszcze konto dla wirtualnego BOK, sekretariatu, kontaktu z mediami itd będziesz w pełni ufirmowiony na forum :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A po co zakładać 2-3 itp konta ? Nie lepiej z jednego korzystać i będzie bez kłopotu ;)

Sam mam działalność gospodarczą - lecz nie zamierzam na forum zakładać kont prywatne i firmowe.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• 5 miesięcy temu...

Ten koleś od skrypty pro to [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ], Zwodzi mnie już 1,5 miesiąca i nie moge się doczekać roboty za 75 zł. Szkoda zamieszania za taką kasę, ale warto aby wiedzieli innu żeby z nimi/z nim nie wchodzić w biznes - szczególnie teraz kiedy spamują konta użytkowników forum swoimi ofertami,

Marketing Piotra oczywiście jest wkurzający, ale wątpię zęby on na 75 zł się połasił, obstawiam ze to jakieś nieporozumienie raczej, napisz do niego bo moim zdaniem nie jest on człowiekiem co by szarpał opinie o sobie za jakieś 75 zł. Myślę ze wszytko się wyjaśni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności