Skocz do zawartości

Problem z "nową" domeną na której było zaplecze.

djyoda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pewien czas temu chciałem odkupić domenę od jej ówczesnego właściciela, niestety zbyt drogo ją wyceniał. Z tego co pamiętam na domenie miał jakieś zaplecze ogólnie słaby content i masa linków itp....

Pod koniec grudnia zauważyłem, że domena jest wolna więc od razu ją kupiłem postawiłem na niej WP + kilka dodatków SEO.

Starałem się ją stale uzupełniać unikalną treścią, oraz dodawać do różnych katalogów, natomiast nie przynosi to żadnych rezultatów. Domena jest cały czas powyżej 5/6 strony.

Sprawdziłem ostatnio na stronie majesticseo.com co wcześniej robił z nią właściciel. Wykres wygląda tak:

seo.png

Widać, że między 2009/2010 była dość mocno linkowana, potem w połowie roku się to powtarza.

Heh i teraz standardowe pytanie czy to może być filtr i mogę coś zrobić więcej niż tylko czekać?

Strona

Rzeczka.info

Mam nadzieję, że mój pierwszy post nie jest wyjątkowo głupi.. Dzięki za wyrozumiałość:D

Jeżeli nie idzie do przodu mimo linkowania to filtr.

Postaraj sie o dobre linki, zróżnicuj anchory, poczekaj.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności