Skocz do zawartości

Portal społecznościowy

chrospace

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest setki takich portali, 8 lat za późno wchodzisz w tą branżę. Szkoda zachodu

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Dorzuć coś czego nie ma, nowe funkcje, pomysły, wtedy owszem

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Hmm, chyba musisz sobie odpowiedzieć na pytania:

- Co twój serwis ma, czego nie mają inne?

- Czemu ktoś miałby się na niego zarejestrować, skoro ma konto na innych portalach?

W Internecie, jak w życiu, żeby odnieść sukces musisz zaproponować coś więcej, lepiej albo coś inaczej.

Graficznie troszkę to leży.

Poza tym, wchodząc na stronę główną nie wiemy nawet, co ma do zaoferowania. Proponowałbym wypisać funkcje, jakieś infografiki, które by mówiły coś więcej. Obecnie nawet, jak ktoś byłby zainteresowany jego funkcjonalnością, to i tak musiałby się zarejestrować i sprawdzić samodzielnie;]

Gratuluje dużej ilości użytkowników;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

W sumie racja - można popracować nad wizerunkiem na stronie głównej żeby bardziej zachęcić do stronki :)

W sumie przydałoby się nastawić na jakąś grupę docelową użytkowników i zoptymalizować pod tym kątem serwis - żeby było jasno wiadomo dla kogo on jest, jak i po co :D

Ogólnie chciałem zrobić uniwersalny portal komunikacjo-społeczny, gdzie użytkownik sam swoich zachowaniem może zdecydować pod jakie cele go będzie używał, np do:

- komunikacji

- grania

- słuchania muzyki/filmów

- pisania bloga

- poznawania innych ludzi

Roboty jeszcze sporo jest, ale warto by było jakiś konkretny kierunek zmian obrać - czyli wizję i cel :)

Muszę powiedzieć, że nieźle się uśmiałem, z "dowcipu w stylu Trensowskim" a portal faktycznie:

1. za późno

2. strona główna nic nie wnosi

3. serio zastanawiałem się czy to nie żart do działu dowcipy

@Chronospace:

1. masz tam gry jakieś?

2. masz tam jakiś komunikator?

3. masz tam jakąś muzę?

4. udostępniasz możliwość prowadzenia bloga?

Mam wrażenie, że społecznościówki w obecnej formie się wyczerpały i trzeba coś nowego robić...

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Grafika (w szczególności TOP) natychmiast do zmiany. Jest rozciągnięty i wystają białe krawędzie, co świadczy o braku dbałości o detale.

Jak mówili poprzednicy, strona główna o niczym nie mówi, gdybym trafił tam przypadkiem, to natychmiast wychodzę, bo nie wiem co to jest, o czym i czemu ma służyć.

banner1.png

Pisanie artykułów w języku polskim, niemieckim i angielskim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności