Skocz do zawartości

Domyślny plik htaccess

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewien problem.

Otóż na moim blogu https://seo-z.pl co jakiś czas zamienia mi się zawartość pliku htaccess na domyslny. Nie mam pojęcia dlaczgo tak się dzieje. Nie posiadam żadnego programu do zarządzania plikiem htaccess, bo nie lubię instalwoać nieporzebnych wtyczek. Wolę robić pewne rzeczy ręcznie.

Wiem, że to jak wróżenie z kuli, ale może wie ktoś co powoduje mój problem ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...

najprostsze i jedyne sensowne rozwiązanie - poproś chłopaków z linuxpl.com o zerknięcie w logi serwera - powiedzą Ci co i w jaki sposób zmienia Ci .htaccess

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ja też mam na linux konto i nigdy takie coś się nie zdarzyło, a może w cronie masz coś ustawione?

Może masz w wp jakąś wtyczkę do backup, która podmienia plik?

I tak jak mówi @mcmagik napisz do chłopaków na pewno coś poradzą, albo uniemożliwią edycję pliku, lub coś innego zrobią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności