Skocz do zawartości

Sklep Internetowy i Katalogowanie

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spokojnie można pingować każdy wpis, to tak jakby co chwilę pukać do kolegi aby wpadł jak będzie wychodził, 1 raz aby nie zapomniał, 2 tez, 100 wqrwi i nie posłucha.

Przy tych lepszych katalogach indeksacja wpisów to ponad 50%, przy śmietnikach typu webmini poniżej 10% , pingowanie zwiększa trochę te wartości.

spokojnie można pingować każdy wpis, to tak jakby co chwilę pukać do kolegi aby wpadł jak będzie wychodził, 1 raz aby nie zapomniał, 2 tez, 100 wqrwi i nie posłucha.

Przy tych lepszych katalogach indeksacja wpisów to ponad 50%, przy śmietnikach typu webmini poniżej 10% , pingowanie zwiększa trochę te wartości.

Zauwazyłem że ludzie uzywaja czegoś by nabić Klikniecia na wpis 6000 odsłon 7 klikniec w przypadku demotywatorów i 2 tysiace glosów na 10 gwiazdek.

Rozumiem że do tego tez są programy:>

P.s A co z multikodami to chyba najlepsza opcja na katalogowanie?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Jeśli masz do katalogowania tylko jedną stronę to najlepiej zleć to komuś - za niewielkie pieniądze można dodać wpis do płatnych grup takich jak katalogi.pro czy moje-katalogi.pl etc. Sam będziesz się męczył tygodniami a osoba której zlecisz zrobi to automatem nawet w 1 dzień :)

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Jeśli masz do katalogowania tylko jedną stronę to najlepiej zleć to komuś - za niewielkie pieniądze można dodać wpis do płatnych grup takich jak katalogi.pro czy moje-katalogi.pl etc. Sam będziesz się męczył tygodniami a osoba której zlecisz zrobi to automatem nawet w 1 dzień :)

Dziekuję, ale mam 4 strony do pozycjonowania:) I małe pokłady finansowe.

Własnie mi zostało przydzielone pozycjonowanie:)

przy 4 stronach warto się samemu pomęczyć:) zrób tak, przeleć bazę katalogów którą masz w programie, następnie załóż kilkadziesiąt darmowych blogów (blogger, wordpress, blox itp), wypełnij treścią najlepiej w miarę unikalna, a jeśli jeszcze użyteczną dla człowieka to super i podlinkuj te blogi programem. Dodasz generalnie tylko do niemoderowanych, ale to już będzie jakieś zaplecze, za kilka miesięcy będziesz miał własne zaplecze którym możesz stabilizować pozycję stron.

przy 4 stronach warto się samemu pomęczyć:) zrób tak, przeleć bazę katalogów którą masz w programie, następnie załóż kilkadziesiąt darmowych blogów (blogger, wordpress, blox itp), wypełnij treścią najlepiej w miarę unikalna, a jeśli jeszcze użyteczną dla człowieka to super i podlinkuj te blogi programem. Dodasz generalnie tylko do niemoderowanych, ale to już będzie jakieś zaplecze, za kilka miesięcy będziesz miał własne zaplecze którym możesz stabilizować pozycję stron.

A jeżeli już mam zaplecze i kiedys z niego korzystano.Są tam jakies stare wpisy na wordpresach o niej

na majestic seo tak to wyglada.

To oznacza że strona jest zafiltrowana?

https://imageshack.us/photo/my-images/836/filtrd.jpg/

I jak ją wyciagnąć z filtrów?

W sumie to przy 4 stronach i kolejnych dochodzących (zaplecze) warto byłoby zainwestować w seocat-a (bardzo ułatwia pracę).

Mam do dyspozycji własne zamkniete zaplecze,Seo Bohatera i Publikera.

to masz super profesjonalny sprzęt, efekty powinno być widać po około miesiącu, jeśli korzystasz z publicznej bazy katalogów, to spokojnie możesz dodawać po 500-1000 katalogów dziennie, sa tak zaspamowane, ze nie ma co obawiać się filtrów,

to masz super profesjonalny sprzęt, efekty powinno być widać po około miesiącu, jeśli korzystasz z publicznej bazy katalogów, to spokojnie możesz dodawać po 500-1000 katalogów dziennie, sa tak zaspamowane, ze nie ma co obawiać się filtrów,

Zanim znajdzie sie jakis darmowy Seo katalog Seo Bohaterem to troche potrwa... jak oczywiscie dodaje chyba że mówisz o zwykłych katalogach.

Ja jestem nowy w tym temacie i zanim zaczne wyciskać z tego sprzetu co się da to troche potrwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności