Skocz do zawartości

Sklep Internetowy i Katalogowanie

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

ja korzystałem z e cat , Za dobrych czasach z bazy 6K katalogów, oprócz seokatalogów, dodawało się ok 2k, dawałem całe dodawanie na nowe domeny całą bazę i nigdy żadna strona nie złapała nawet kataru. Jak już dodasz do większości katalogów zajmij się preclami, jak na mój gust daje to lepsze efekty.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja korzystałem z e cat , Za dobrych czasach z bazy 6K katalogów, oprócz seokatalogów, dodawało się ok 2k, dawałem całe dodawanie na nowe domeny całą bazę i nigdy żadna strona nie złapała nawet kataru. Jak już dodasz do większości katalogów zajmij się preclami, jak na mój gust daje to lepsze efekty.

A czy 30/40 wpisów oczekujących do seo katalogów dziennie starczy?? dla jednej strony??:D

Czy w ten sposób pozycjonowanie będzie skuteczne?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Wszystko zależy od konkurencyjności frazy na jaką chcesz wejść, na łatwe starczy, na trudne i 400 będzie mało.

Co więcej po ok 10-15 dniach skończą ci się wartościowe katalogi, dobre po 3-4 dniach :D, dużo zależy do jakich katalogów będziesz dodawał, jak będziesz pingował wpisy.

nie wszystkie trzeba, lepsze dobrze moderowane zapewne zaindeksują twoje wpisy, pozostałe jak najbardziej warto pingować. Średni procent zaindeksowanych linków z katalogów bez pingowania to ok 10% (niemoderowane), przy dobrym pingowaniu to nawet 30-40%

nie wszystkie trzeba, lepsze dobrze moderowane zapewne zaindeksują twoje wpisy, pozostałe jak najbardziej warto pingować. Średni procent zaindeksowanych linków z katalogów bez pingowania to ok 10% (niemoderowane), przy dobrym pingowaniu to nawet 30-40%

A katologować od razu wszystkie moje strony z tego samego ip na jednym katalogu. Czy jednego dnia jedną stronę katalogować a potem 2 i tak dalej..

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności