Skocz do zawartości

Domena oddzielona myslnikiem - jaka ma wartość i jak widzi ją Google ?

Seweryn1980

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli wybieramy nazwę domeny na bazie słów kluczowych, wówczas do rozdzielenie słów mozna oczywiście zastosować myślnik.

1) Czy roboty inaczej widzą słowa rozdzielone tym znakiem, czy nie ma to znaczenia, czy też słowa rozdzielone myślnikiem widzą jako dwa oddzielne słowa ? Przykładowo : nazwa1-nazwa2.pl będzie widziana jako dwa słowa kluczowe nazwa1 + nazwa2 .

2) Czy ma to jakiś wpływ na pozycjonowanie, lepsze wyszukiwanie - jeśli załóżmy nazwa1-nazwa2.pl (gdzie słowo nazwa1 i nazwa2 są bardzo popularne i razem wpisane w Google np. nazwa1 nazwa2 - osiagają kilku milionowy wynik wyszukiwań, a także każde z tych słów wpisane osobno do Google także osiaga wynk kilku milionowy.

3) Czy taka strona nadaje się na katalog firm - seo katalog. Dodam , że nazwa1 i nazwa2 swą nazwą pasują pod taki katalog.

Przepraszam za tak dużo nazw :D

Dziękuje za opinię, pozdr.

Jeśli masz mozliwość wykupienia opcji drugiej z interesujacą Cię frazą to nie ma się nad czym zastanawiać. Bierz ades-strony-miasto.pl zamiast adres-strony.miasto.pl.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

chodziło o nowym ( obecnie już nie aktualnym) thrillerze G vs Domeny regionalne, który okazał się klapą i nie zdobył Oskara. W tytułowych rolach wystąpili Kaspar i statyści typu Dido i spółka, efekty specjalne w serpach - pracownicy działu jakości. Patronat medialny - PIO i forum webmasterki :)

Max rozwalił mnie na maxa :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności