Skocz do zawartości

Strona za granicą pozycjonowana przez polską firmę.

ralv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mieszkam w Irlandii i od paru miesięcy mam zarejestrowaną działalność gospodarczą (fotografia). Moja strona jest w sieci od około 3 miesięcy i zaczynam się zastanawiać czy nie zlecić pozycjonowania mojej strony profesjonalnej firmie.

Mam do Was pytanie. Czy jest sens zlecania tego firmie w Polsce? Wiem że koszty będą napewno mniejsze, ale czy firma w Polsce jest w stanie zrobić to skutecznie?

Kompletnie się na tym nie znam, także jeśli moje pytanie jest powiedzmy "głupie" to proszę uświadomcie mnie :D

Ps. dziwne dla mnie jest to, że po wpisaniu frazy ( nazwa miasta wedding photographer ) w google jestem na około 6 stronie a w yahoo na drugiej.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szanse na to że firma z PL ma zaplecze w Irlandii jest bliska zeru - szkoda kasy bo Cię na to Google nie wypozycjonują - już miałem do czynienia z stronami po polskich "seo specjalistkach" na rynku co.uk żenada

Uprzedzając już twoje pytanie Ja nie robię tego rynku - brak zaplecza odpowiedniego

1k zł za taką frazę nie ma szansy żeby ktoś dobrze Ci to zrobił - jak się nie mylę (patrzę na uniwersalny cennik) to kosz miesięczny tego waha się od 400E do 1200E miesiąc - nie znam miasta więc stąd takie widełki

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ralv bardzo ciężko będzie tobie znaleźć polskiego pozycjonera, który ma doświadczenie na Irlandzkim rynku...

Cena jak znam życie nie będzie tania, jak wybierając specjalistę z Irlandii.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Szanse na to że firma z PL ma zaplecze w Irlandii jest bliska zeru - szkoda kasy bo Cię na to Google nie wypozycjonują - już miałem do czynienia z stronami po polskich "seo specjalistkach" na rynku co.uk żenada

Uprzedzając już twoje pytanie Ja nie robię tego rynku - brak zaplecza odpowiedniego

1k zł za taką frazę nie ma szansy żeby ktoś dobrze Ci to zrobił - jak się nie mylę (patrzę na uniwersalny cennik) to kosz miesięczny tego waha się od 400E do 1200E miesiąc - nie znam miasta więc stąd takie widełki

A po co zaplecze ? Na takie frazy ?

xr+sb+sm+sr i praktycznie dowolny kraj wyseowany

Od 400 do 1200E za miesiąc ! Dziękuję ;) Ja nie mieszkam w Dublinie także mnie prawdopodobnie dotyczyłaby ta mniejsza stawka, ale to i tak za dużo. Dopiero zaczynam biznes i na takie koszty nie jestem gotowy :/

it_management - nie mam pojęcia o czym napisałeś ;) tak jak mówiłem nie znam się na tym i chyba nie ma sensu podejmowanie nauki w tym kierunku przy braku czasu. Chyba, że są jakieś podstawy które warto zgłębić i ktoś "zielony" będzie w stanie je wykorzystać.

Kojotek_OX poważnie nie wziołbyś angielskiego zlecenia na fotografia plus (irlandzie miasto)?

przecież to można zrobić wszystkim poprzez to że miasto napewno jest unikalne?

ok przeznaję nie moge rozkminic od czego skrótem jest sm i sr

bo na poczatku myslalem ze zm to Sick Marketing ale watpie by IT go używał.

nie tylko nauka, a sporo $$ by CI się przydało na zakup aplikacji wymienionych przez IT

dla jednej strony absolutnie nie ma sensu kupować takiego oprogramowania, wykupowania serwerów, zakupu baz, ale... zgłaszając się w Polsce do firmy posiadającej takie programy i potrafiącej z nich korzystać można spokojnie wypozycjonować stronę fotografa w średniej wielkości mieście w Irlandii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności