Skocz do zawartości

Strona za granicą pozycjonowana przez polską firmę.

ralv

Rekomendowane odpowiedzi

@pandha - a trzaśnij obrotowymi drzwiami ;) - żarcik że wszystko się da

Ale tak poważnie fraza nie jest super trudna ale niestety na rynku .ie (miałem tą nie przyjemność odczuć na własnej skórze) po***********ą na maxa a z racji że mają tam siedzibę sami wiecie kto chyba za pkt honoru przyjęli ciąć wszystko co tylko ktoś zgłosi

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki Fikas za link.

Nie wiem czy to ma znaczenie przy pozycjonowaniu, ale Irlandia to jest taka duża wieś. Tutaj np bankowość internetowa jest sto lat za Polską. Pewnie firmy które zajmują się pozycjonowaniem też są słabsze od tych w PL.

Aha piszecie tutaj o google.ie nie wiem czy to jest jakaś różnica, ale ja mam strone www z .com jak większość fotografów tutaj.

Akurat w tej konkretnej tematyce przy spełnieniu paru warunków może się okazać, że nie będzie potrzebne żadne zaplecze i na dodatek wypozycjonuje sie stronę nazwijmy to "na biało" , ale podkreślam tylko po spełnieniu paru warunków ;) a głównym jest bogate portfolio (i dobrej jakości) fotografa ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Aha piszecie tutaj o google.ie nie wiem czy to jest jakaś różnica, ale ja mam strone www z .com jak większość fotografów tutaj.

Nie stanowi to problemu.

@Tomek, dziękuję za głos rozsądku.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Beerbant Widzę, że też zajmujesz się fotografią. Mógłbyś rozwinąć to co napisałeś. Dobre porfolio to chyba nie wszystko tutaj w Irlandii. Prawda jest taka, że większość fotografów robiących tutaj biznes zginęłoby na rynku polskim. Baa w moim mieście jest fotograf który prowadzi kursy dla początkujących i średnioza. a moim zdaniem sam na taki kurs powinien niezwłocznie się udać :D

Ja sam oceniam sie zawsze dość krytycznie i nie uważam swojego portfolio za robiące szał, ale jest dużo lepsze od połowy fotografów z 1 i 2giej strony google. Fakt nie mam bogatej galerii ślubnej, gdyż taką buduje się latami, a ja zrobiłem dopiero 3 śluby.

Czy ktoś z Was wie ile w Polsce mogą mi policzyć za pozycjonowanie strony tu w Irlandii? Tak około 500, 1000, 2000zł ? nie orientuję się kompletnie w cenach i nie wiem czy jest sens się w to pokować.

Zdradzę co ja bym zrobił gdybym rzeczywiście był fotografem - zrobiłbym kilkaset fot stockowych o różnej tematyce od turystycznej po makro , skontaktowałbym sie z właścicielami blogów/serwisów internetowych o zbliżonej tematyce i zaoferował bym im foty za darmo do wykorzystania pod pewnymi warunkami , fotki też musiały by zawierać element umożliwiający kontakt ....

Czasami wystarczy trochę pomyśleć :P zanim ślepo się będzie napierd**** linkami :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

A moim zdaniem jeśli ktoś jest dobry i zna język to nawet w Iranie wypozycjonuje skutecznie stronę, kwestia kosztów tylko. Słyszałem też że w wielu krajach europejskich seo jest na słabszym poziomie i mało osób się tym zajmuje, więc szansa jeszcze wzrasta,(i koszta) a być może jest jeszcze większa niż na analogiczne słowo w Polsce.

Osobiście sądzę że nie ma granic w możliwościach tylko w poniesionych kosztach :P

Ostatnio słyszałem w czwórce że Polska jest jednym z 3 krajów na świecie które najbrdziej się przyczyniają w rozwoju różnych innowacji w internecie.

Zawsze uważałem że Polska ma wiele talentów,niestety wszelkie pomysły są eksportowane za granicę.We wielu wynalazkach jak się zagłębić zawsze jest gdzieś Polak lub ktoś pochodzenia polskiego ,a to nie przypadek.

Polska King of the World :D

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Koła nie odkryłeś pisząc , że wszystko jest kwestią ceny/kosztów tylko zapomniałeś dodać małego warunku .... Opłacalności :D

No pewnie masz racje :D

Ale powiedz czy dobrze wnioskuje.Jeśli na danym rynku jest mało pozycjonerów , to czy taki pozycjoner mniejszym kosztem pracy może przeskoczyć konkurencje i strony które nie są profesjonalnie pozycjonowane? bo nie trzeba tyle dodawać do katalogów czy tam innych opcji,a a wysokie ceny wynikają jedynie z małej konkurencji ? :P

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Rynek prędzej czy później reguluje takie kwestie właśnie przez opłacalność i podkreślam opłacalność po obu stronach - z rynku wylecą zarówno firmy z wysokimi jak i zaniżonymi cenami ...

Heja.

W irlandii biznes pozycjonuje się wizytówkami i dobrze wykonana robotą, czyli marketing szeptany.

Co ci to sa, że się pokażesz w sieci skoro klient i tak pójdzie tam gdzie był znajomy i polecił:)

Skąd jesteś dokładnie?

czasami wystarczy dobra domena;)

https://www.firmawirlandii.pl - czyli biznes na wyspie dla każdego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności