Skocz do zawartości

czy to mozliwe?

meri89

Rekomendowane odpowiedzi

witam zamowilem pozycjonowanie strony www.e-typer.com w pewnej firmie....strona zsostala dodana do msn.com maila byc dodana do google ..dziwilo mnie ze indeksacja trwa tak dlugo wiec napisalem do webmasterow.otzrymalem odpowiedz ze domena zostal juz kiedys zbanowana i dlatego google nie chce jej zaindekoswac...czy to mozliwe?...prosze o odpowiedz..wogole podbno pisza do google w sprawie odbanowania domeny o takich rzeczach to ja nie slyszalem...:/

forum to doskonałe miejsce żeby z...bać kunkurecją pozycjonerską ale tutaj cóż

są fakty i nie da się im zaprzeczyć.

1) domena e-typer.com istnieje min. od 2004

2) domena e-typer.com ma na pewno w tej chwli bana

3) można pisać do google w sparwie odbanowania - takie praktyki to nie SF.

Pytanie kiedy kupiłeś domenę ?

dwa tygodnie temu a czemu pytasz?

bo skoro istnieje od 2 lat to oznacza, że kupiłeś używaną i przechodzoną domenę z banem. Zapytałem się z ciekawości czy nie sam sprowadziłęś bana na domenkę.

Ale raczej nie ty. Jeżeli nie zależy ci bardzo na tej nazwie - to taniej bedzie pierdyknąć ja w kąt i zając się pozycjonowanie nowej domy.

Na forum kilka razy pisaliśmy o starych domenach - a ja pisałem, że rynek starych domen jest zakmnięty - na zewnątrz przedostają się tylko ochłapy i lepiej ni ekupować starych domen a całe serwisy. Po za tym jak ktoś ma minimalne pojęcie o optymalizacji i potrafi dbać o linki to nigdy nie dopuści do sprzedaży domenki :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności