Skocz do zawartości

Jaki CMS na darmowe hosty?

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm może nawet szło by zrobić taki, by nie potrzeba było obsługi modrewrite.

Trzeba tylko podporządkować się zasadom według ktorych przegladarka "widzi" pliki na serwerze.

Czyli: /katalog/plik.html

A czary mary?

Są programy które zapisują całe strony na dysk w postaci plików html :D

Jeden problem jaki widze to zmuszenie tych automatów do robienia wszystkich linków do styli i obrazków jako linków bezwzględnych.

.

Jakimś programem?
I tu masz nawet łatwiej niż ja miałem na myśli, bo
A czary mary?

Są programy które zapisują całe strony na dysk w postaci plików html :)

Miałem na myśli coś innego, ale jak Przypomniałeś o tego typu teleporterach ro sprawa znacznie się upraszcza, więc z p w d można tak zrobić :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja akurat używam WinHTTrack tylko jakiś syf mi do kodu dorzuca i swoje reklamy. A jaki program polecacie żeby nie dorzucał swoich reklam?

Swoją drogą pomysł ciekawy. Pakuję do WP pełno skórek i generuję strony zmieniając je tylko w PA.

Była cała masa tego typu softów ... szukaj pod hasłem teleportery stron pobierz Może ten https://www.download.net.pl/80/Teleport-Pro/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 miesiące temu...
Jaki CMS byście polecili na prowadzenie Blogów zapleczowych na darmowych hostach? Jaki będzie najbardziej SEOfriendly?

Średnie parametry kont:

- Pojemność całkowita 1GB

- Transfer 1GB/M-C

- Obsługa php (NIE)

- Baza MySQL (NIE)

- Baza PostgreSQL (NIE)

Da radę coś postawić oprócz HTMLa?

ale na www.yoyo.pl masz preinstalacyjne CMS (np Joomla) oraz nawet 75 MB dla Mysql.

• 3 tygodnie później...

A znacie jakiś taki soft który by kontrolował te wszystkie zaplecza np. logowanie raz na miesiąc , czy dodanie z panelu z synonimizowanego tekstu a on doda je na wszystkie zaplecza ?

Btw. Zna ktoś jakiś wewnętrzny SWL który właśnie bym mógł zainstalować na takie stronki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności