Skocz do zawartości

Runął dach hali targów w Katowicach

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

podobna Plaza od tego samego właściciela jest w Rudzie Śląskiej - 10km od miejsca wczorajszej tragedii.

Przy pierwszych większych opadach śniegu spadł kawałek szklanego dachu. Na szczęscie nikomu nic się nie stało, straty były małe. Dach odbudowali w jeden dzień.

Co do wczorajszej tragedii jest mi bardzo przykro, jako że stało się to w regionie mojego miejsca zamieszkania. Dodatkowo dodaje dramaturgii fakt, że gołębiarstwo jest bardzo popularne przez starszych ślązaków. Za dziecka często się spotykałem z tym sportem / hobby wychowując się po częsci u dziadków.

Znowu musieli zginąć niewinni ludzie i zwierzęta, aby polskie władze ruszyły swoimi 4 literami i zamiast sie kłócić o bzdety w sejmie zabrali się do wydawania komend.

Tylko przez chwilę oglądałem wczorajszą relację w TVP3 na żywo i śmieszył mnie fakt, że lokalna trójka, która jest rzut kamieniem od miejsca tragedii informacje o ofiarach podawała za zagranicznymi mediami.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

politycy...wykorzystują tą emocjonującą chwilę do dbania o własny interes...

;);)

Zastanawiać powinen fakt iż zbiegło się to niejako ze "świętem narodowym" mowa tu o konkursie w zakopanym.... Oczywiście Hainz Kutin nie ma z tym nic wspólnego...

Dlaczego na poprzednim nicku (Xen) został mi wyłączony tryb pisania ?

Dzwonilem dzis do kumpla - zapalonego golebiarza. Odebral jego ojciec i powiedzial, ze Zyga jest w kosciele. Ulzylo mi...

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności