Skocz do zawartości

Oficjalny wywiad z Kasparem Szymańskim

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szkoda, że nie ciągnie się wątek homoseksualny(jajek), to tak dobrze świadczyło o tolerancji wśród braci SEO.

Jak było powiedziane pisanie do google ma sens, np. analiza stron konkurencji i ich spis.

A swoją drogą, wystarczy napisać prosty skrypt dobrej wyszukiwarki i po temacie.

Dopóki to ich cyrk, to ich małpy, trochę boli ambicja. Ale google to prywatna własność, a własność prywatną trza szanować.

Wywiad bardzo słaby, Beerbant ma zupełną rację, że chce sprawdzić płeć.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Pisze się cohones czyta cojones - w j. hiszpańskim "h" czytasz jako "j".

Jest zdaje się akurat zupełnie odwrotnie... :)

Bo jest - to działa w dwie strony. Dlatego Hiszpanie nie piszą haha tylko jaja.

.... jaja sobie robisz :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pisać do narzędzi do webmastera w wielu przypadkach jest tak jak pisanie własnego pamiętnika

Możesz podać przykład witryny której zgłoszenie nie zostało rozpatrzone? Piotrek ostatnio też na ten temat pisał. Potrzebuje jakieś konkretne przykłady żeby sprawdzić czy rzeczywiście mamy jakiś problem :)

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

Szkoda czasu na czytanie wywiadów.... wszystko to nieudolna próba propagandy + niemożliwe w realizacji plany.

O czym tu deliberować ? O domenach regionalnych, z którymi prowadzili oficjalną wojnę i się wycofali z tej chorej decyzji ? Od pewnego czasu (niedawna) nie czytam żadnych OFICJALNYCH wypowiedzi.

Google próbuje MEGA pokazówkami straszyć przed stosowaniem niedozwolonych praktyk bijąc w przykładowe wielkie serwisy....tylko co z tego ???

Na to wszystko leją ciepłym moczem z góry ze śmiechem 'kłusownicy' obstawiający swoje frazy w topach.... DIDO pewnie powie, że tak jest 'do czasu'.....ale od kiedy już tak mówi .....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja mam pytanie do Guglarza, czy w przypadku prośby o ponowne rozpatrzenie witryny w sprawie bana/filtra, Wasz pracownik analizuje tylko tą witrynę, czy również rzuca okiem przy okazji na portfolio witryn usera w GWT :)? Czy w ogóle je widzi w swoim panelu?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja mam pytanie do Guglarza

Przecież oficjalna odpowiedź może być tylko jedna. Ja spróbuję odpowiedzieć :) :

Pracownik Google niezwykle dokładnie analizuje ;) tylko zgłoszoną stronę i nie ma wglądu w inne witryny w GWT

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Pisać do narzędzi do webmastera w wielu przypadkach jest tak jak pisanie własnego pamiętnika

Możesz podać przykład witryny której zgłoszenie nie zostało rozpatrzone? Piotrek ostatnio też na ten temat pisał. Potrzebuje jakieś konkretne przykłady żeby sprawdzić czy rzeczywiście mamy jakiś problem ;)

Mam pytanie do Ciebie - wkrótce opublikuje kilka pytań dotyczących sposobu budowania zaplecza dla pozycjonowanej witryny czy mógłbym liczyć na odpowiedź ??

Dodatkowo korzystając z okazji tutaj chciałbym sie zapytać o dosyć ważną sprawę Google daje nam wskazówki czy wytyczne ??

Bo moim zdaniem jest dosyć duża różnica pomiędzy wskazówkami a wytycznymi ...

(mam nadzieję, że obietnice dotyczące zintensyfikowania kontaktów z webmasterami nie będą pustymi i bedę mógł liczyć na pełna współpracę) ;)

PS

chyba się nie gniewasz za moje pytanie dotyczące "narządów" :)

sorki za niewygodne pytania ...

W związku z tym, że zamierzam uruchomić projekt "Rzetelnych FIRM SEO" chciałbym przy okazji zrobić coś na kształt konferencji "etyka w SEO" - na którą chciałbym Ciebie zaprosić , można liczyć na Twoja obecność ? (w ramach tej nowej otwartości w kontaktach) Jakby co o bilety sie nie martw nocleg też załatwię ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mam pytanie do Ciebie - wkrótce opublikuje kilka pytań dotyczących sposobu budowania zaplecza dla pozycjonowanej witryny czy mógłbym liczyć na odpowiedź ??

Chciałbyś otrzymać oficjalne wytyczne dotyczące budowy zaplecza :)

Niebawem zrobią odrębny panel GWT dla zaplecz ;)

M

Chciałbyś otrzymać oficjalne wytyczne dotyczące budowy zaplecza ;)

Niebawem zrobią odrębny panel GWT dla zaplecz ;)

M

No chciałbym uzyskać odpowiedź czy mój sposób na polepszenie widoczności i zwiększenia popularności w sieci pozycjonowanej witryny będzie zgodny ze wskazówkami Google dla webmasterów , ze wskazówkami bo na tej stronie nie mogę znaleźć wytycznych ... Są same wskazówki - a skoro są same wskazówki to jak do ciężkiej cholery mogę łamać wytyczne ?? :)

czy w przypadku prośby o ponowne rozpatrzenie witryny w sprawie bana/filtra, Wasz pracownik analizuje tylko tą witrynę

Dokładnie, każdą witrynę należy zgłosić indywidualnie :)

kilka pytań dotyczących sposobu budowania zaplecza

Nie wiem czy będę mógł Ci pomóc, ja się nie zajmuje budowaniem zapleczy :)

Dodatkowo korzystając z okazji tutaj chciałbym sie zapytać o dosyć ważną sprawę Google daje nam wskazówki czy wytyczne ??

Wskazówki dla webmasterów

Odpowiedź jest tylko po pozytywnym rozpatrzeniu?

Nie tylko. Możesz podać link? ;)

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności