Skocz do zawartości

VPS z Windowsem - czego używacie?

megauser

Rekomendowane odpowiedzi

Hey,

szukam ciekawych ofert serwerów VPS na Windowsie, w Europie. Wiem że wielu z Was tu rumakuje, więc jakieś opinie, testy i sprawdziany na pewno się odbyły ;)

Jak ktoś coś moze powiedzieć to bardzo proszę :)

Z góry dziękuję.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na lowendboxie można wyrwać naprawdę perełki, ale głównie linuxowe niestety.

Pozdrawiam,

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

breja musi odpalić sobie SB i zobaczyć ile zjada transferu przeliczyć to później na miesiąc. Bo polecanie VPSy z 1000G transferu miesięcznie, kiedy SB średnio generuje ok 100-150G/ 24 H to jest jakieś nieporozumienie i całkowita ignorancja, przecież megauser napisał

Potrzeba odpalić ScrapeBoxa tam.

Hm.. tak nieco zbaczając z tematu - mam ostatnio "problemy" z xsserver.eu - czekam na aktywacje serwera od blisko 30h, i nadal nie jest aktywne, kontaktowałem się z supportem, miało być zrobione w ciągu kilku godzin (taką odp. dostałem jakieś 24h temu), potem mi napisali, że przekierowują do senior admina i cisza. Mieliście taką sytuację? To normalne? Bo już się zaczynam niecierpliwić, bo ileż można :)

PS. VPS z Windowsem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności