Skocz do zawartości

Zadbany.com - dobra strona internetu

KonradBudzyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

KonradBudzyk ty masz chyba jeszcze jeden profil adiectus ? wolno tak?

A co do katalogu to wyśmienity ;)9/10 :D

Pozdrawiam i Powodzenia

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Grafik rzeczywiścia fajna. Wymagania co do wpisów dosyć wysokie, aż 500 znaków na jeden linkw treści i 350 bez linka. Zobaczymy jak będzie ocena moich wypocin :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Wysyłałem email do administracji o zmianę nick-a ale bez odpowiedzi. Konta nie da się usunąć więc po prostu z niego nie korzystam i mam nowe (z takim nickiem jaki chciałem) :)

Już niedługo kolejne katalogi :)

Aha ok :) to czekamy na kolejne twoje katy,bo są bardzo ładne...tylko może zrób jeden temat i wszystkie twoje katy :)

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Nie sądzisz, że w layoucie jest trochę bałaganu? Niby wszystko ok ale poszczególne sekcje są mało widoczne. Menu u góry oraz logo... coś słabo się wyróżniają. Ogólnie fajnie tylko brakuje mi tutaj tej "kropki na i" aby wszystko było perfekcyjne.

• 1 miesiąc temu...

Nie działa katalog :)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Jest jakiś robak którego nie mogę odnaleźć :dostal: Jak wrzucam nowy plik index.php to przez kilka dni jest ok i potem znowu to samo :)

Musisz zmienić hasło na FTP i panelu klienta po tym jak usuniesz robaka, wirusa, trojana ze swojego serwera, strony

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności