Skocz do zawartości

Amplikacja na komputer typu publiker

enimen

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje program pozycjonujący na windowsa typu publiker?

Posiadam publikera, jestem z niego zadowolony natomiast męczy mnie jego niska wydajność. Zbyt mało linków do katalogów oraz precli dodaje mi na dobę. ok.100 wpisów.

Wiem, że to wina serwera: home.pl, niebawem zmieniam na VPS https://www.vmline.pl/vps_openvz pakiet Medium i powinno to zwiększyć liczbę wpisów do 500. Zakładając, że crone uruchomi się co minutę a nie co 5min.

Natomiast to nadal nie jest wiele. Wychodzi wtedy na możliwość linkowania 10 stron po 50wpisów na dobę.

Zapoiznaj się z OmniAdd-em lub zakup kilka opcji publikaera

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Bartek ale pzreciez żadna ta dodawarka
OmniAdd-em lub zakup kilka opcji publikaera
nie działa pod Windowsem

Pod Windowsem działa Zennocat

MaxPan, póldodawarka Publikera nie działa pod windą. Ależ działa, tylko i tak jeszcze jest potrzebna wersja serwerowa :)

A nie możesz postawić sobie lokalnie j xamppa https://www.apachefriends.org/en/xampp.html , odpalić serwer www i mieć publikera na swoim kompie? Nie wiem tylko jak z licencjonowaniem, ale ja sam używam w ten sposób kilku aplikacji, które działają bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności