Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

No teraz rozumiem 1 do 5 puntów cena 60 zł. ... ][ chyba czas odejść od kompa bo głowa nie pracuje :kwasny: ...

Tak czy inaczej jeden punk umożliwia dodanie jednego projektu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z cennikiem to chyba trzeba zrobić poprawki, bo głupieję. Zacytuję:

1-5 60 PLN

5-25 55 PLN

To jak chcę kupić 5 punktów to za każdy płacę 60 zł. czy 55? Bo z takiego cennika wychodzi, że mogę i tak i tak :)

PS. A po jakiego grzyba w formularzu zamówień tyle danych jesli np. nie chcę faktury? No ale ok, tylko po co wymagany telefon?

gerdi - teksty muszą być mocno nasynonimizowane a każdy projekt przechodzi przez moderację testy były prowadzone od kilku miesięcy i wcale nie ma duplikatów (czasami jedno zdanie wypadnie podobne ale to nie ma znaczenia) a wszystko ładnie sie indeksuje.

Buzu - tak, ale w chwili obecnej jest ograniczona przepustowość w pisaniu.

it_management - z publicznych precli (do reszty - właśnie takich jak w BlackPress) oraz katalogów praktycznie wszystkich rodzai oprócz soków, natomiast NE SĄ linkowane z SWL czy XR.

blackpress.pl - nie porównuj dozowarki do prywatnej bazy - ile razy mam o tym mówić, poza tym Twój post wygląda na zasadzie "kupcie u mnie"

RafalafaR - uwierz mi że nie jest drogo, nie porównujcie tego do dodawarek do publicznych baz tylko do umieszczenia swoich linków na prywatnym zapleczu - w innych tego typu ofertach ceny są podobne z tym że tu jest gratis panel automatyzujący pracę i przemyślane tak aby system mógł się sam utrzymać.

zajacgd - zwróć uwagę na Liczba punktów - Cena za 1 punkt wszytko jest jasne, kupując do 5 sztuk 60 za punkt (plus rabaty - czytaj w pierwszym poście), od 6 do 25 - 55 zł, od 26 do 50 - 50 zł

@bieluch - Tak jak napisałem na początku, nic nie porównuję. Chciałem tylko zaznaczyć, że nie wszystko co piszesz o naszym systemie jest zgodne ze stanem aktualnym.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Cena za 1 punkt wszytko jest jasne, kupując do 5 sztuk 60 za punkt (plus rabaty - czytaj w pierwszym poście), od 6 do 25 - 55 zł, od 26 do 50 - 50 zł

To popraw ofertę na stronie. Bo i "5" i "25" sztuk występuje w 2 cenach.

Nie pisałem, że to drogo, tylko że to jedna z droższych propozycji...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Pomysł z prywatną bazą, nie publikowaną, nie linkowaną wzajemnie fajny. Szkoda jednak, że trzeba płacić za każdy rok przedłużania wpisów a nie tylko przy dodaniu - dla wielu będzie to uciążliwe.

Dlaczego do zakupu punktów potrzebne jest aż tyle danych osobowych?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Pomysł z prywatną bazą, nie publikowaną, nie linkowaną wzajemnie fajny. Szkoda jednak, że trzeba płacić za każdy rok przedłużania wpisów a nie tylko przy dodaniu - dla wielu będzie to uciążliwe.

Dzięki temu masz gwarancję że system sam się utrzyma, jeśli jakaś domena wyłapie bana też Cię o to głowa nie boli bo zostanie podmieniona a Twoje artykuły pojawią się automatycznie na na nowej i wszytkich nowych jakie zostaną dołączone do systemu w przyszłości. Są oferty że płacisz tylko raz ale tam deklaracja że nie znikną jest wyssana z palca.

Dlaczego do zakupu punktów potrzebne jest aż tyle danych osobowych?

Jakoś Ci parzcież fakturę wystawić muszę :)

zajacgd - zwróć uwagę na Liczba punktów - Cena za 1 punkt wszytko jest jasne, kupując do 5 sztuk 60 za punkt (plus rabaty - czytaj w pierwszym poście), od 6 do 25 - 55 zł, od 26 do 50 - 50 zł

Chyba widzimy różne cenniki :) bo jasne nie jest, bo nigdzie tam nie było 6-25, ale 5-25. Drobne to, ale przy ofercie cenowej trzeba być precyzyjnym, a nie pozwalać na interpretacje. No i trochę zabawy z logiki ;)

Jakoś Ci parzcież fakturę wystawić muszę :)
Możesz wystawić paragon, więc nie musisz pobierać wszystkich danych osobowych. Jeśli już zbierasz i przechowujesz dane osobowe Powinieneś mieć zarejestrowaną bazę danych w GIODO.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pomysł z prywatną bazą, nie publikowaną, nie linkowaną wzajemnie fajny.

do czasu az do tego dorwie się konkurencja i zaindeksuje to rumakiem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności