Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Niejaki Guglarz mowi;" To że precle lub zaplecza są zindeksowane nie oznacza, że są również widoczne dla użytkowników, albo że przekazują PageRank. .... ale to nie oznacza, że ma on jakikolwiek wpływ na normalnych użytkowników Google."

Nie wiem czy precle mają jakikolwiek sens. :)

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
:) - wszystko da się wyśledzić i tak nei zgadniesz kto na Forum wrzuci Ci Twoją listę ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wiem czy precle mają jakikolwiek sens. :)

Precle nie są niczym innym jak katalogami stron, jeżeli są dobrze podlinkowane są bardzo dobrym narzędziem pozycjonowania. Wszystko zależy oczywiście od ich mocy, pisze to jako praktyk, który na co dzień wykorzystuje precle.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Mion - nie wystawiam paragonów, nie sprzedaję aż tyle osobom fizycznym i ustawa ode mnie tego nie wymaga a dane są potrzebne do wystawienia faktury i umowy.

Nie mam nic do Twojego systemu - zwróciłem uwagę tylko na to co piszesz, bo co ma sprzedaż osobom fizycznym do wystawiania paragonów ? Do bodajże 40k wystawiasz paragony zwykłym programem do faktur, bez żadnych danych osobowych(dla Kowalskiego z ulicy).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Dla mnie system wygląda ciekawie i przejrzyście. Wolę zapłacić te 60 zł za 75 prywatnych precli na rok niż płacić kilka złotych za dodawanie do precli, które za chwilę padną. Jak jeszcze można załapać się na jakiś rabacik to ja poproszę i chętnie potestuję :)

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Ja coraz bardziej się wdrażam w templatki WP i jestem w coraz większym szoku. Te najlepsze posiadają automatyczne synonimizery, czytniki z jakich haseł zostaje blog wyszukany i przekształcanie go pod słowa kluczowe. Jak jeden plugin zainstalowałem do WP to aż się przestraszyłem taką maglownicę mi zrobił z artykułów. Te niektóre pluginy są zintegrowane bezpośrednio z templatkami. Cuda na kiju - trzeba przetestować przez X czasu i potem będzie opinia. Oczywiście mówimy o tych templatkach i pluginach płatnych - Premium.

;)

Co do unikalnych templatek to dla 99% osób pewnie to nie ma znaczenia, ale dla mnie osobiście niepowtarzalne albo bardzo rzadko spotykane templatki bardziej zachęcają do dodania wpisu w blogu chociażby z tego względu, że odbieram to tak że właściciel bloga dba o swoją własność i wkłada weń pracę zamiast iść na łatwiznę i stawiać setnego bloga na tej samej, darmowej skórce. Unikalne skórki proponowane w tym projekcie są więc dla mnie dodatkowym plusem skłaniającym ku temu by zainteresować się ofertą.

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Bzdury az glowa boli....

Zrobcie prosty test : kupcie szablon

https://themeforest.net/item/infocus-powerf...uthor=Webtreats

Ktory kupilo ponad 8 tys osob.

Postawcie sobie strone internetowa i zrobcie banalny test. Zmiencie ten kupiony szablon na wasz niepowtarzalny i co pozycje pojda do gory ?

Czasami az szkoda pisac na tym forum takie za******e tezy forsujecie.

IT: +1 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

it_management ma racje, tylko jak by postawić 20 identycznych stron na tej samej templatce mógł by być już problem ale mniejsza o to. Do precli przeważnie wszyscy stosują darmowe skorki i pojawia się problem z licencją, która bardzo często zabrania usuwania linka ze stopki i to jest główny powód wybrania takiego a nie innego rozwiązania, drugi powód to to że dobre zaplecze ma nie wyglądać jak zaplecze tylko zwykła strona/blog, dlatego właśnie te templatki i artykuły bez linków, które przeplatają się pomiędzy tymi z linkami ;) Czasem ludzie dziwnymi drogami trafiają na te artykuły i klikają w linki przechodząc do docelowej strony dzieje się to może nie często ale jednak zawsze coś i miło jak taki serwis ładnie wygląda :)

Ponieważ niektórzy nie chcą się ujawniać na forum informuje iż pisząc na e-mail podany na stronie w zakładce kontakt można także uzyskać rabat :)

Pozdrawiam

pojawia się problem z licencją, która bardzo często zabrania usuwania linka ze stopki i to jest główny powód wybrania takiego a nie innego rozwiązania

To czy w stopce jest jeden link czy go nie ma - nie ma żadnego znaczenia dla mocy strony.

Oczywiście wewnątrz własnego zaplecza lub tego typu systemu warto różnicwać templatki.

Ale nie ze względu na seło.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności