Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pierwszy projekt już zaczął się dodawać :wow: Wygląda to bardzo fajnie. Mam nadzieję, że ten system nie upadnie tak szybko jak inne, które tu już robiły furorę a po chwili znikały.

Same blogi wyglądają bardzo ładnie, rzeczywiście nie ma linków wychodzących poza linkami zawartymi w tekstach. Z obsługą panelu nie ma żadnego problemu.

Jak dla mnie bomba ;) Zobaczymy jak będzie z indeksacją i czy da to jakąś moc, ale jestem dobrej myśli.

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

• 3 tygodnie później...

to może być faktycznie ciekawa opcja, bo wiadomo że precle nie upadną po roku; co więcej fajne jest to że nie do każdego artykułu wstawiane są linki, wygląda to w miarę naturalnie

chętnie skorzystam ;) oczywiście z jakimś rabacikiem :)

Świetny zespół muzyczny na wesele

Wybierz dom weselny na swoje przyjęcie

Zorganizuj swoje przyjęcie weselne z portalem wesele radom

Po prawie miesiącu testowania mogę powiedzieć tyle:

- system działa bardzo dobrze, nic się nie zawiesza, dodaje się systematycznie, bez żadnych przestojów

- indeksacja wpisów - dobrze się indeksuje

- jeśli chodzi o pozycje w google to na frazy, które testuję, skok z 9 strony na drugą, z trzeciej na pierwszą, z 10 pozycji na 4 - jest dobrze :)

- wygląd blogów, który ma akurat dla mnie znaczenie - ładne blogi, nic się nie rozjeżdża, zróżnicowane templatki, żadnych linków wychodzących poza linkami z mojego tekstu

- różnorodność domen - domeny regionalne, .pl i inne :P

- różnorodność IP - zgadza się, tak jak w ofercie - każdy blog na innym IP

- dodatkowo sporą zaletą jest wbudowany w panelu mikser synonimów

minusy?

na razie nie dostrzegam

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

• 4 tygodnie później...

Bogi tworzone są tak aby były zgodne z wytycznymi G, a teksty przechodzą ścisłą moderację. Założeniem jest to aby każdy blog był prawdziwym serwisem, na które wchodzą ludzie a nie tylko roboty.

Reasumując wszytko trzyma się dobrze i wierzę że będzie tylko lepiej ;)

PS. Zapraszam do skorzystania z promocji Maj na piątkę, w której można nabyć punkty już od 42 zł netto.

• 2 tygodnie później...

wystarczy nie przyspieszać indeksacji byle gównem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no niestety nie trzyma się dobrze, bo poleciało wiele w ban. Może jednak ktoś przegina z linkowaniem? może jednak warto inwestować w część artykułów bez linków? gooogle głupie nie jest

Może zaznacz o czym mówisz! W ForceSeo nie ma żadnych banów, jak już zaznaczyłem w poprzednim poście wszytko trzyma się dobrze - na chwilę obecną 100% domen jest zindeksowanych a nowe artykuły (tak jak napisał zgred - bez sztucznego przyspieszania) pojawiają się w indeksie w ciągu kilku dni od opublikowania bez żadnego podlinkowania, co nie oznacza oczywiście że nie warto ich podlinkować ale nie w/w "gównem".

Co się tyczy artykułów bez linków takowe na stronach są i będą pojawiały się z czasem nowe :puknijsie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności