Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Przypominam że promocja Maj na piątkę kończy się (jak sama nazwa wskazuje:)) z końcem maja a więc zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie zdążyli skorzystać z 30% zniżki ;)

uruchomiona została także usługa dodatkowa - katalogowanie OmniADD z myślą o ludziach, którzy nie posiadają własnych narzędzi ;)

Niebawem nowe blogi i nowe ciekawe oferty.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

olecki - ostatni e-mail jaki od Ciebie dotarł w momencie (dzień - godzina 18.06.12 - 23:08) kiedy pisałeś tego posta był z 5 maja godz. 9:12, a odpowiedz otrzymałeś 8 maja o 2:51 czyli po 3 dniach, a nie zapominajmy że był wtedy weekend. Kolejny jaki przyszedł pojawił się wczoraj o 21:55 i już masz na niego odpowiedz (dziś 1:19), po 3 godzinach z kawałkiem mimo że jest środek nocy, tak więc nie opowiadaj takich historii bo na każdy e-mail, w którym było jakiekolwiek zapytanie została wysłana odpowiedz i mam na to dowód w postaci całej korespondencji jaką prowadzimy od samego początku!

Nie wiem z czego wynika Twoja frustracja, może z tego że wszystkie projekty jakie dodałeś zostały od razu odrzucone do poprawy ze względu na skandalicznie niską jakość tekstu, który nie przypomniał zdań w jeżyku polskim, masę literówek i innych błędów jak brak spacji tam gdzie powinny one być. Jeden z nich czekał aż go poprawisz blisko 2 miesiące, a jak tylko dodałeś poprawiony (w którym notabene i tak musiałem poprawić literówki i spacje) to do razu robisz raban tak jak to było w przypadku pierwszego projektu gdzie ledwie minęło kilka godzin a już był e-mail z pretensjami że musisz tak "strasznie" długo czekać, nie wspomnę już o tonie i nastawieniu Twoich wypowiedzi, a czasem wystarczy odrobina dobrej woli, można napisać normalnie i wszytko można przyspieszyć, wszytko można załatwić tak, aby było dogodnie dla klienta, wie o tym wielu zadowolonych klientów, ale jak się od razu wychodzi z agresją to wybacz... i nie wypisuj głupot o banach bo żadna domena nie jest zbanowana i nigdy nie była!

Na przyszłość napisz najpierw e-mail, odczekaj trochę i dopiero wypisuj że nikt nie odpowiada, proponuję tez zmienić nastawienie, gdybym nie chciał pomóc nie poprawiał bym błędów, gdybym miał nastawienie takie jak Ty to chyba w nieskończoność odrzucał bym te projekty, a jak widzisz poświęciłem czas na poprawę mimo że to nie jest mój obowiązek :)

• 3 tygodnie później...

Orientujecie się ile trwa niezwykle skomplikowana procedura akceptacji dodanego projektu w tych preclach. Czekam już 5 dni i cisza. Czy to norma czy ja mam jakiegos pecha?

jest sezon urlopowy więc może są na urlopie

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Orientujecie się ile trwa niezwykle skomplikowana procedura akceptacji dodanego projektu w tych preclach. Czekam już 5 dni i cisza. Czy to norma czy ja mam jakiegos pecha?

jest sezon urlopowy więc może są na urlopie

hmm czyli równie dobrze mogę czekać kolejny tydzień albo dwa. Świetnie. Zobaczymy :)

fotografia ślubna Kraków - Marcin Roger Pojałowski, zapraszam

Każdy ma prawo do urlopu, nie sądzisz? W każdym razie czekanie się opłaca. Ja jestem w pełni zadowolona :)

pocieszająca jest druga część Twojej wiadomości, jak zadziała zobaczymy :)

Nie robię tutaj rozpierduchy bynajmniej bo mi daleko do tego. Niemniej jednak pisząc do nich maila dostałem odpowiedź automatem z informacją faktycznie o sezonie urlopowym z dopiskiem, że "projekty ForceSeo będą moderowane w standardowy sposób." Ale tak nie jest. Abstrahując już od wszystkiego uważam, że skoro ktoś bierze się za sprzedawanie swoich usług, nawet jak pracuje choćby sam to albo poświęca te pół godziny swojego czasu w trakcie urlopu albo zleca to komuś zaufanemu. A nie zostawia projekt odłogiem. Bo to świadczy tylko o średnio poważnym traktowaniu klientów. A tymczasem idę sobie i dalej cierpliwie czekam na odrobinę uwagi dla mojego projektu :)

fotografia ślubna Kraków - Marcin Roger Pojałowski, zapraszam

gorzej jak nie ma tych zaufanych osób i nie ma komu zostawić projektu. Pracowałam długi czas sama i podczas urlopu ani na moment nie wracałam do działań związanych z pracą. Urlop to urlop :P

mam nadzieję, że szybko Twój projekt zostanie zaakceptowany.

Ja mam w tym systemie już 20 projektów i wszystko ładnie śmiga. Teraz też czekam na akceptację, ale jakoś specjalnie mi sie nie spieszy.

Pozdrawiam :)

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

Rogeros żebyś wiedział że moderacja wpisów jest pracochłonna bo niektórzy próbują dodawać taki syf że aż strach pomyśleć co by było gdyby tej moderacji nie było...

Moderacja odbywa się zgodnie z regulaminem "1 – 10 dni roboczych" zwykle jest to 1/2 dni, a czasami nawet kwestia godziny, szybka moderacja jest na rękę obu stronom, ale zdarzają się różne sytuacje i po to jest ten właśnie zapis we wspomnianym regulaminie.

Ponadto czas zaczyna być liczony dopiero od momentu akceptacji (czyli momentu w którym faktycznie artykuły zaczynają się publikować, a nie tak jak w innych systemach od wystawienia faktury) tak więc żaden użytkownik nie jest stratny.

Wracając do Twojego projektu to od wczoraj czeka on na poprawki :)

Rogeros: i tak wlasnie sie czeka u nich, bo laskawie sprawdzic nie moga na bierząco, a za darmo tego nie robią. Nie jest prawdą że odpisują na wszystkie maile, bzdura! Ja tekst poprawilem, wgralem i czekalem 2 tygodnie i nic! Nikt nie zaglada, nikt nie odpisuje. o czym dostaje odpowiedz jak juz wysmarowałem tu post na forum, że skoro projekt czekał prawie 2 miesiące to myśleli że mi się nie spieszy! No rewelacja ... to chyba moja sprawa kiedy i jak wgryam tekst, a firma ma to przeglądać i akceptować i tyle, jak coś nie tak, to pisać, tekst trafi dalej do poprawki. Ale jak nikt nie zagląda do systemu a później pisze w mailach bzdury o tym, że myśleli że mi się nie spieszy ..to ja dziękuje

Co do banów - nie poleciały wam wcześniej żadne domenki w bany? nie pisaliście maili do klientów z nowymi domenami?

olecki - przestań perfidnie kłamać, nie pozwolę bezpodstawnie oczerniać siebie i mojej firmy. Jak wcześniej wspomniałem posiadam całą historię naszej korespondencji i tak jak wspomniałem w tym wątku na każdy e-mail, w którym było jakiekolwiek zapytanie została wysłana odpowiedz, jeśli nie rozumiesz to ci podkreślę - na każdy e-mail, w którym było jakiekolwiek zapytanie.

Jedynie na 2 wiadomości nie otrzymałeś odpowiedzi:

1. e-mail otrzymany 6 kwietnia 2012 o godzinie 19:41, w którym informujesz kiedy wyślesz umowę.

2. e-mail otrzymany 11 kwietnia 2012 o godzinie 21:56, w którym informujesz że opłaciłeś fakturę.

Uważałem i uważam nadal że tego typu wiadomości są jedynie informacją dla mnie i nie wymagają odpowiedzi, tak więc przytoczę Ci jeszcze raz zdanie z postu nr. 64 na każdy e-mail, w którym było jakiekolwiek zapytanie została wysłana odpowiedz!

Bardzo łatwo jest ci mnie oczerniać bo wiesz dobrze że prawo zabrania mi opublikowania prywatnej korespondencji, ale jeśli ci aż tak bardzo zależy przyślij mi stosowne upoważnienie podpisane przez notariusza, a udowodnię ci wszytko tutaj na forum!

Swoją drogą, bardzo ciekawi mnie dlaczego nie wspomniałeś ani słowem że nie przeczytałeś ani umowy, którą podpisałeś ani regulaminu i skasowałeś swój projekt (zamiast wprowadzić zmiany i przesłać do ponownej moderacji) mimo że jest wyraźnie napisane w umowie: "Zleceniodawca ma prawo w każdej chwili usunąć swój projekt z całego systemu - w przypadku usunięcia punkt nie jest zwracany.", ale ty otrzymałeś punkt ponownie, bo jak byś nie zauważył ja nie działam na szkodę tylko staram się jak mogę pomóc klientowi (nawet takiemu, który nie czyta tego co podpisuje) w przeciwieństwie do ciebie bo ty przedstawiasz od samego początku postawę agresora.

Niestety już tak jest że stu zadowolonych klientów nie napisze nic bo im się nie chce skoro wszytko jest ok, a jeden, któremu osa siadła na nos będzie wypisywał bzdury.

Co do Twoich zarzutów o długi czas oczekiwania już to skomentowałem i nie mam zamiaru się powtarzać.

Jeśli chodzi o ostatnią cześć wypowiedzi odnośnie banów, pojawiły się takie w przeciągu ostatniego tygodnia, ale już zostały podjęte środki mające na celu przeniesienie serwisów na nowe domeny, żadnych banów nigdy wcześniej (od samego początku istnienia sytemu) nie było i nie wypisuj durnot - mam dowód w postaci statystyk webmonitora! Nie, nie pisaliśmy żadnych e-maili "do klientów z nowymi domenami" - cokolwiek to zdanie znaczy!

Jedyne e-maile (bodajże dwa) jakie zostały wysłane do użytkowników, to e-maile z informacją o promocyjnych ofertach.

Rozumiem że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, każdy ma prawo do niezadowolenia, ale w twoim przypadku są to zwykłe, bezpodstawne oszczerstwa, tak więc zastanów się co mówisz bo nie pozwolę aby mnie ktoś oczerniał bezpodstawnie i jeśli będzie trzeba nie będę żałował pieniędzy na prawnika!

Przeglądam tą stronę i chyba koniec tygodnia się zbliża bo nie mogę (na stronie) znaleźć czytelnej informacji - ile jest tych precli w sumie? (jest ta informacja gdzieś na stronie?)

Nie rozumiem trochę tego cennika, czyli za 60 zł dodaję 1 projekt, na 12 mc, potem jest kasowany, tak to działa?

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Jest takowa informacja tutaj, ponadto zawsze warto zajrzeć do aktualności :)

Punkt nie jest kasowany dopóki go nie użyjesz, chodzi o to żeby ważność była liczona od momentu kiedy faktycznie projekt zostanie zaakceptowany i tym samym artykuły zaczną się publikować.

W wielkim skrócie w zamian za punkt masz możliwość dodania projektu, punkt jest odejmowany w momencie dodania projektu do moderacji, ale ważność projektu zaczyna być liczona (tak jak wspomniałem) od momentu zaakceptowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności