Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś już drugi raz poprawiałem projekt :) Jak do pierwszych uwag nie mogę się przyczepić bo faktycznie przeoczyłem tam coś. Tym razem uwaga dotyczyła zbyt małej ilości synonimów "Nadal pozostają zbyt długie ciągi, praktycznie całe zdania bez synonimów." No tutaj to już masakra tekst przemaglowałem synonimami dobrze. Być może jedno dwa, max 3 zdania ale krótkie znalazły się bez synonimów dodam na trzy różne dość spore teksty! Trochę macie zbyt wysokie wymagania. Ciężko jest przygotować takie teksty z taką ilością synonimów, zachowując ich sens, bo na tym się skupiam, żeby dało sie to jeszcze przeczytać po tych mieszarkach. Być może nie mając doświadczenia robię to zbyt dokładnie? Sądzę, że i tak tego nikt nie czyta. Więc jak to jest ? Olewać stylistykę i mieszać na maksa czy merytoryka jest ważna ? Bo nie mam dziesiątek godzin na babranie się z tymi wypocinami. teksty pisze sobie sam i staram się aby były sensowne...

fotografia ślubna Kraków - Marcin Roger Pojałowski, zapraszam

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po pierwsze nie cytuj prywatnej korespondencji.

Po drugie nie 2/3 krótkie zdania tylko w 2 przypadkach całe wstępy (po 300 - 600 znaków) były bez synonimów.

Po trzecie jest dużo spacji tam gdzie ich nie powinno być, a tam gdzie powinny ich nie ma.

Po czwarte i chyba najważniejsze po wklejeniu w google pierwszego lepszego kawałka po wygenerowaniu znalazłem kilkanaście duplikatów. Teksty muszą być unikalne to chyba oczywiste.

Co do Twojego pytania: merytoryka jest ważna o tyle że zdania muszą mieć sens (nie w stylu "kali chcieć pić"), ale i synonimów musi być dość by artykuły powstawały możliwości unikalne. Co do poprawności Twoich zdań nie mam większych zastrzeżeń - gdyby jeszcze ten sam tekst nie by wcześniej publikowany wielokrotnie w innych preclach pewnie drobne uchybienia sam bym poprawił i nie zawracał Ci głowy.

To że precle są płatne nie oznacza że można w nich publikować byle co - wręcz przeciwnie, płaci się między innymi za to żeby ktoś wnikliwie przejrzał i przeczytał teksty dzięki temu wiesz że Twoje artykuły nie wylądują obok spamu.

Aha i jeszcze jedno - jeśli masz pytania i wątpliwości to od pomocy jest e-mail, a nie forum, tutaj Ci np. nie zacytuję fragmentu tekstu ani nie podam pewnych linków.

• 1 miesiąc temu...

Szanowni Użytkownicy PiO,

informujemy, że w październiku pojawi się ciekawa promocja dla stałych i nowych klientów - "Jesień z ForceSeo.pl" :)

Szczegóły już wkrótce!

Zapraszamy

Jak zauważyliście pojawiła się nowa osoba do pracy przy projekcie (mam nadzieję że szybkość rekacji na pytania i moderację pozwoli zadowolić szczególnie tych dotychczas mniej zadowolonych :)) Tak więc wszelkie pytania (zaróno techniczne jak i ofertowe) proszę kierować do osoby o nick'u ForceSeo lub bezpośrednio na e-mail.

• 4 tygodnie później...

Otwieramy nową promocję "Jesień z ForceSeo.pl" :)

Aby skorzystać z naszej promocji należy zamówić 5 punktów w naszym systemie. W polu "Kupon rabatowy" należy wpisać "Jesień z ForceSeo.pl" by skorzystać z rabatu 30%. Zamówienia należy składać poprzez stronę www.forceseo.pl

Za 5 punktów zapłacisz 210 zł* zamiast 300 zł* !

Jeden punkt będzie kosztował jedynie 42 zł* zamiast 50 zł*

Regulamin promocji:

• w promocji biorą udział zamówienia z kuponem rabatowym złożone w dniach 25.10.2012 – 25.11.2012 (liczy się data wysłania formularza zamówienia),
  • promocja dotyczy wyłącznie zamówień na 5 punktów,
  • jeden użytkownik może złożyć tylko jedno zamówienie biorące udział w promocji „Jesień z ForceSeo.pl”,
  • w promocji mogą brać udział zarówno nowi, jak i dotychczasowi użytkownicy ForceSeo,
  • punkty zakupione w promocji traktowane są w ten sam sposób co punkty zakupione na zasadach ogólnych.

* podane kwoty są kwotami netto, do których należy doliczyć podatek VAT 23%

Informujemy, że w systemie znalazło się 10 nowych blogów na domenach .org, .com.pl, .net.pl itp.

Do końca roku planujemy powiększyć bazę ForceSeo.pl do 100 blogów.

Zapraszamy do udziału w promocji!

28 października to niedziela, dzień wolny od pracy, więc może trochę wypadałoby się z nerwami wstrzymać

na maile odpowiadamy w dni robocze

LISTOPADOWY BONUS FORCESEO.PL

Tylko dla użytkowników PiO listopadowa promocja nr 2

W dni robocze między godziną 14.00 a 17.00, 3 razy w tygodniu będą pojawiały się bonusowe oferty dla Forumowiczów.

Jak to działa?

W niniejszym temacie pojawiać się będą KODY uprawniające do zakupu 2 punktów w cenie jednego (60 zł netto)

Do zdobycia będą TYLKO dwa kody czyli 6 kodów tygodniowo.

Kto pierwszy ten lepszy!

Powinni tez wymienić osobę odpowiedzialną za kontakt z Klientem.

Zatem uprzejmie donoszę, że wszystkie domeny z systemu dostały banana przynajmniej kilka dni temu i od przynajmniej kilku dni dla moich wpisów nie została zachowana ciągłość usługi.

Edycja:

Uściślam moją wypowiedź - zbanowane zostały wszystkie domeny z systemu, które opublikowały artykuły z mojego projektu do 17.07.2012 włącznie

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności