Skocz do zawartości

ForceSeo.pl - system prywatnego zaplecza Presell Pages

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Pan wolfik chyba umów nie czyta, bo w umowie, którą podpisuje każdy klient, istnieje zapis iż forceseo nie odpowiada za bany nałożone na domeny - to chyba logiczne, bo forceseo nie może odpowiadać za działania google.

Co do banów to z tego co mi wiadomo to zbanowane domeny są wymieniane na nowe domeny więc krzyki na forum publicznym o to, że google zbanowało domeny, to sztuczne bicie piany.

Czytajcie umowy, które podpisujecie.

Skuteczna dieta ketogeniczna - KetoDietetyk.pl - Joanna Łysak

Salon masażu tajskiego i balijskiego Tajski Raj Warszawa

Podnosimy.pl - usługi dźwigowe i wynajem dźwigów Warszawa

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak jak zostało napisane - zbanowane domeny są wymieniane na nowe domeny. Takie rzeczy się zdarzają w każdym systemie, ale nie każdy system wymienia domeny - większość pada i już nie wstaje. My domeny wymieniamy na inne, które również są linkowane.

Przypominamy, że kontakt z nami odbywa się głównie za pośrednictwem poczty e-mail, a nie na forum. Monstrum - jak są jakieś wątpliwości to do ich wyjaśniania służy kontakt mailowy, a nie forum :)

Do końca listopada w systemie będzie 100 blogów i wszystkie zbanowane domeny zostaną wymienione.

Pozdrawiamy

kontakt z nami odbywa się głównie za pośrednictwem poczty e-mail, a nie na forum

Po co w takim razie zakładałeś ten temat? Chyba w takiej sprawie, jeżeli są bany to jak najbardziej wyjaśnienie się tutaj należy co do podejmowanych kroków.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po co w takim razie zakładałeś ten temat? Chyba w takiej sprawie, jeżeli są bany to jak najbardziej wyjaśnienie się tutaj należy co do podejmowanych kroków.

Proszę sprawdzić, kto zakładał temat :) Nie widzimy tam nicku "ForceSeo" :)

Informacja o wymianie domen na inne została zamieszczona. Proszę nie oczekiwać, że będziemy tu wypisywać domeny :)

Chyba że pod treścią "wyjaśnienie co do podejmowanych kroków" kryje się oczekiwanie byśmy zaprezentowali krok po kroku kolejne kroki czyli zakup domen, opłacenie domen, metodykę przenoszenia treści itp. ;)

Napisane zostało jasno i wyraźnie - zbanowane domeny zostaną wymienione na inne. Jesteśmy aktualnie w trakcie wymiany, która zostanie zakończona do końca listopada. Od 1 grudnia w systemie będzie 100 blogów DZIAŁAJĄCYCH i indeksowanych (indeksacja, jak wiadomo, może potrwać ale wszystkie blogi, a tym samym również wszystkie wpisy, będą zaindeksowane w google).

Przypominamy również o ważnym punkcie regulaminu by nie linkować blogów ani tekstów na blogach SWL-ami i innym badziewiem, gdyż niestety takie linkowania zostały wykryte.

zamieszczam mój test skuteczności.

Słowo o domenie: domena nowa, .pl (nazwy nie podaję z oczywistych względów). Linkowana od września tylko i wyłącznie z blogów ForceSeo.

Fraz konkretnych również nie podaję. Branża rozrywkowa.

c13e9f322bf3f3fcgen.jpg

• 1 miesiąc temu...

Informujemy, że wszystkie domeny, z którymi był kłopot, zostały wymienione na inne domeny.

Aktualnie w systemie mamy 100 blogów, z których wszystkie domeny są zaindeksowane w wyszukiwarce google.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

z tego co mi wiadomo, to jakiś czas temu zostało zbanowanych kilka domen, które zostały wymienione na domeny regionalne. Niedawno zbanowane zostały domeny regionalne, ale nie tylko w forceseo, a również u "gigantów", którzy teraz wymieniają całe setki swoich katalogów więc nie ma się co czepiać forceseo.

Panie Olecki, ma Pan 100 blogów za 60 zł - blogi zaindeksowane. Jak Panu szkoda 60 zł i robi Pan afery to niech Pan kupuje za taką kwotę tysiące wpisów do webminiaczy i innych śmieci, które zaraz padną :D Nikt Pana nie trzyma :) Jeden ban (plus wcześniej kilka domen) to nie jest "ciągła wymiana" więc polecam powstrzymanie się z takimi tekstami. A może Pan z konkurencji? :D Albo może to Pan swl-ami linkuje? :P

Ja mam kilkanaście swoich projektów w forceseo i efekty są.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

System ForceSeo.pl zaprasza do polubienia naszego fan page: https://www.facebook.com/ForceSeo

gdzie pojawiać się będą atrakcyjne promocje dla webmasterów i pozycjonerów :)

Zapraszamy również do skorzystania z majowej promocji:

promo.jpg

Aktualnie w systemie mamy 100 domen, wszystkie oczywiście zaindeksowane w google. Domeny .pl, .com.pl, .com, .net, .net.pl, .info, .info.pl, .eu, .edu.pl i wiele innych polskich domen.

Więcej o majowej promocji: https://www.forceseo....ja-forceseo-pl/

• 5 miesięcy temu...

Zapraszamy do skorzystania z jesiennej promocji w systemie ForceSeo.pl

2b4d62f676a9bcb2.jpg

Szczegóły promocyjnej oferty: https://www.forceseo....ienna-promocja/

Informujemy, że domeny zostały przedłużone na kolejny rok.

100% domen zaindeksowanych w google.

Domeny są cały czas linkowane z różnych źródeł.

W systemie mamy na dzień dzisiejszy 130 projektów.

Dodatkowo - tylko dla użytkowników PiO - dla pierwszych 2 osób, które zamówią punkty w promocji - 1 punkt gratis! (w formularzu zamówienia do kuponu rabatowego poza standardowym hasłem należy wpisać "PiO")

Zapraszamy do udziału w promocji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności