Skocz do zawartości

Jakim cudem te strony są na pierwszej pozycji ?

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ktoś może mi powiedzieć jak takie strony są na pierwsze pozycji wyszukiwania na Fraze "sklep motocyklowy" ??????????????

Daleko im od jakichkolwiek zasad pozycjonowania i optymalizacji strony.... Więc jakim cudem się to dzieje ?

Tyle się pisze o różnych technikach pozycjonowania, niektórzy naprawdę się starają i robią to dobrze, a i tak są POD tymi stronami.

Co to za "złoty klucz", które są w posiadaniu te strony ? Trafna domena ? Jej wiek ? Nawet jeśli tak, to przecież chyba za mało ?

Ja nie wiem gdzie patrzysz na optymalizację, ale jak na sklep całkiem dobrze to wygląda.

I jak ktoś wcześniej wspomniał linki, domena, wiek.

Ja jak patrzę na Twoją stronę ze stopki to od nich uczyłbym się optymalizacji. Bo takie upychanie słów kluczowych w stopce akurat nią nie jest.

Lub kolejność słów w <title> przy produkcie - najpierw produkt potem podkategoria a na końcu kategoria, a u Ciebie odwrotnie.

Także cudów nie ma, są tylko Ci co wiedzą jak to zrobić.

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

Daleko im od jakichkolwiek zasad pozycjonowania i optymalizacji strony.

Na jakiej podstawie takie twierdzenie ?

Do tej strony prowadzi przynajmniej kilka bardzo mocnych linków i jak widac to wystarczy .

Nie wiem jaka pozycje zajmuje twoja strona,ale patrzac na stopkę długo jej nie będziesz mieć . Stopki w taki sposób nie można robić

@aleksandra chodzi Ci chyba o to że ta strona wyprzedziła stronę która posiada menu, w przypadku kilku klientów też udało mi się "prześcignąć" strony z menu i wejść na 1 miejsce.

Kluczem do sukcesu jest dobre linkowanie, kiedy linki są mocne, strona nie musi być stara czy zoptymalizowana żeby wejść do TOP1.

Poza tym sama fraza nie jest trudna.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jeśli ta strona stosuje niedozwolone praktyki to prędzej czy później wypadnie z indeksu, lub spadnie na kilkusetną stronę. Black HAT SEO to tylko tymczasowe rozwiązanie.

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Jeśli ta strona stosuje niedozwolone praktyki to prędzej czy później wypadnie z indeksu, lub spadnie na kilkusetną stronę. Black HAT SEO to tylko tymczasowe rozwiązanie.

Ręce opadają...

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To czemu w sygnaturze masz sztuczne linki dofollow do swoich witryn? Przecież to zabrionione praktyki!

:)

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności