Skocz do zawartości

Jakim cudem te strony są na pierwszej pozycji ?

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

Więc jakim cudem się to dzieje ?

z cudem nie ma to nic wspólnego - to więcej wiedzy i więcej pracy ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jeśli ta strona stosuje niedozwolone praktyki to prędzej czy później wypadnie z indeksu, lub spadnie na kilkusetną stronę. Black HAT SEO to tylko tymczasowe rozwiązanie.
To czemu w sygnaturze masz sztuczne linki dofollow do swoich witryn? Przecież to zabrionione praktyki!

Pisze to ten, który jest święty i tego samego nie stosuje :)

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Pisze to ten, który jest święty i tego samego nie stosuje

Pewnie stosuje tylko nie pisze takich głupot jak Ty.

Co jest głupotą wg Twojej osoby!? Myślisz, że strony nie wylecą po stosowaniu niedozwolonych praktyk? Przekonamy się.

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Myślisz, że strony nie wylecą po stosowaniu niedozwolonych praktyk

To znaczy jakich praktyk? Wszystkie praktyki są niedozwolone jeżeli jeszcze tego nie wiesz.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to forum to byś wiedział, że wszystko trzeba używać z głową.

Co jest głupotą wg Twojej osoby!? Myślisz, że strony nie wylecą po stosowaniu niedozwolonych praktyk? Przekonamy się.

Nie wiem jak inni ale ja odebrałem to jako swego rodzaju groźbę ....

Zgadza się jest duże prawdopodobieństwo , że mogą wylecieć z takiej samej przyczyny jak Twoje serwisy które pozycjonujesz i istnieje takie prawdopodobieństwo (czego nikomu nie życzę). Natomiast "pomaganie" im w tym "wylatywaniu" uważam za przejaw własnej nieudolności i nazwyklejszą zawiść ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wg wytycznych Google pozycjonowanie jest niedozwoloną praktyką. A ich wytyczne łamie co najmniej 99% stron. Więc skończ...

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Wg wytycznych Google pozycjonowanie jest niedozwoloną praktyką. A ich wytyczne łamie co najmniej 99% stron. Więc skończ...

Można też pozycjonować zgodnie z ich wytycznymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności