Skocz do zawartości

Programy zdobywające linki na forach

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym wiedzieć, czy programy zdobywające linki na forach mają możliwość rejestracji przez systemy typu afiliant, novem itp. Oraz czy mogą do tego wykorzystywać tymczasowe adresy mailowe. Może pytanie wyda się dziwne, ale nie miałam jeszcze do czynienia z tego typu oprogramowaniem (jedynie o nim słyszałam), a przypuszczam, że jeden z wydawców spamuje.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc

Potrzebujesz dobrych tekstów? Zajrzyj na moją stronę Corpicorn.pl Możesz też skontaktować się ze mną przez
GG 38739641 :)

https://seniorzy24.pl/

A ja już myślałam, że nie mam szans na jakiegoś porządnego człowieka, który odpowie na moje pytanie ;) - chyba troszkę amatorskie, ale...

Dzięki Panowie :)

Potrzebujesz dobrych tekstów? Zajrzyj na moją stronę Corpicorn.pl Możesz też skontaktować się ze mną przez

W takim razie zaczynam się bać tych wszystkich programów :)

ale czego się bać ? masz swoje forum i jeszcze nie doświadczyłaś tego ? czy zakładasz forum ?

wszystko można odpowiednio zabezpieczyć.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Prowadzę taki średniej wielkości portal parentingowy, tam jest forum, ale jak do tej pory nie udało się go rozkręcić. Problem jest raczej z systemami afiliacyjnymi. Ciągle pojawiają się nowi użytkownicy - tyle, że mocno naciągani. Nie wierzę w UU, który podaje maila typu X@ (i 10 różnych końcówek). To jednak raczej głupota wydawców. Ostatni jednak pojawiły się loginy i adresy które w większości są zbitkami literowymi. Słyszałam o Xrumerze i zastanawiałam się, czy też może przez taki program wejść. Tyle.

A przy okazji może ktoś ma pomysł jak rozkręcić babskie forum? Próbuję od roku i nic. (bez takich dodatków jak "odpowiednie" oprogramowanie :D)

Żeby rozkręcić forum, trzeba zatrudnić stado gimnazjalistów, do pisania postów 10gr/szt. :D

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

A przy okazji może ktoś ma pomysł jak rozkręcić babskie forum?

A tak na serio nie pytaj facetów jak rozkręcić babskie forum. bo my czasami swoich żon dobrze nie rozumiemy a co stado internautek :)

się loginy i adresy które w większości są zbitkami literowymi
prawdopodobnie to xrumer

Szczególnie jak będą to gorące nimfomanki :D

Tak na serio, twoje forum trafiło na listę jakiegoś XR, problem zacznie się gdy trafi na listy publiczne, takich odwiedzin będą setki dziennie.

XR łamie większość prostych zabezpieczeń, zastosuj pytania typu imię Mickiewicza, czy największa Polska rzeka.

Zlikwiduj możliwość dodawania linków w stopce, a linki w postach można zostawiać po 10 poście i co najmniej po 24 godzinach od rejestracji. To zatrzyma 99% spamerskich automatów.

A przy okazji może ktoś ma pomysł jak rozkręcić babskie forum? Próbuję od roku i nic. (bez takich dodatków jak "odpowiednie" oprogramowanie :D)

Załóż profil na pingerze i pokombinuj tochę. Pisz, cytuj swoje forum, bloga, zdobywaj obserwujących, znajomych itd. część z nich zacznie odwiedzać forum.

Eksperyment Discover.pl

ile masz wejsc na strone? przy 1500 uu wejsciach powinno się rejestrować okolo 15 osób przy jako takim rozkręconym forum na którym coś jest i coś oferuje tylko dla zarejestrowanych. Ja na swoim niedługo daje konkurs np na najlepsze zdjęcie czegoś tam ....(przykład) musisz jakoś zachęcić, jeśli będa widzieć ze sa np konkursy to pewnie będa wchodzić i ipisać częściej. Cieżko rozkręcić forum ... dlatego tyle upada.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności