Skocz do zawartości

Konta e-mailwe

dothan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zapytać o jedną rzecz .

Mianowicie,chciałbym dla każdego użytkownika mojego serwisu zapewnieć konto e-mailowe na mojej domenie aczkolwiek moj pakiet hostingowy nie wyrobił by takiego przeciążenia mam zaledwie 1.5 giga i nieograniczoną liczbę konta mail.

Licząc prosto dla zaledwie 300 użytkowników musiałbym porobic konta po 5 MB.

W związku z tym moje pytanie jest następujące, czy istnieje jakiś sposób by przy pomocy takich net-owych gigantów jak o2.pl onet.pl wp.pl itp By np. czerpać od nich pojemność skrzynki ale by obsługiwało moją domene.

Lub proszę o jakieś inne fachowe rozwiązania

Chodzi mi oto, że chciałbym dla ludzi mojego portalu stworzyć skrzynki mailowe, aczkolwiek moj hosting jaki posiadam nie jest wystarczający do zapewnienia każdemu rozsądnej skrzynki mailowej.

W związku z tym chciałem się dowiedzieć, czy istnieje jakaś możliwość,by móc mój problem rozwiązać.

Osobiscie myslalem nad wykorzystaniem skrzynek jakiś gigantów ale czy da rady

- pozdrawiam

Nie koniecznie, zrób przekierowanie typu login@twojadomena.pl na np. adrespoczty@o2.pl i już ludziki będą miały adres z twojej domeny. Co prawda ma to również swoje wady…ale można tak zrobić na jakiś czas etc.

PowerLink 2007

OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności