Skocz do zawartości

Atak konkurencji na sklep

KillLion

Rekomendowane odpowiedzi

Ty możesz zażądać ujawnienia tych danych ale oni nie moga ich dać bo złamali by ustawy ... może to zrobić sąd, prokuratura czy policja ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dokładnie, to tak samo jak z udostpenieniem adresu IP przez dostawce internetu w pewnych szczególnych przypadkach.

Natomiast nie byłbym taki pewien co do zejścia filtra, jeśli nawet domena byla stara ale miała średnio dużo linków stałych, a przywalono blastem na poziomie np. 10 milionów punktów - to i tak frazy polecą na 99%.

Jeśli G. nie zmieni swojej polityki pod tym kątem, będzie coraz więcej takich przypadków. Wiadomo - wp.pl, onety itd. nie mają się co obawiać, ale mniejsze strony jak najbardziej.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Odnosząc się do kometarza ...

Prawnikiem nie jestem - dopóki ktoś nie wytoczy oskarżenia w tej materii, będziemy bazować na doświadczeniach np. innych, podobnych spraw. Prędzej czy później ktoś "nie odpuści" - i wtedy skońćzą się takie nieodpowiedzialne działąnia.

Odnosząc się do kometarza ...

Prawnikiem nie jestem - dopóki ktoś nie wytoczy oskarżenia w tej materii, będziemy bazować na doświadczeniach np. innych, podobnych spraw. Prędzej czy później ktoś "nie odpuści" - i wtedy skońćzą się takie nieodpowiedzialne działąnia.

Dlatego napisałem to co napisałem na forum google dla webmasterów w tym temacie - w USA np. jest to zjawisko marginalne ze względu na system prawny i możliwość skutecznego dochodzenia wysokich odszkodowań ... W PL sądy/prokuratura nie mają bladego pojęcia o internecie a już o SEO nawet nie słyszeli - dlatego mamy to co mamy : szkodzenie konkurencji , oszukańcze oferty firm SEO itp itd ...

PS

zmień sobie w stopce wytyczne na wskazówki - bo taka jest już oficjalna wersja potwierdzona przez Kaspara :) (którą nb w końcu "wymusiłem" ) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

OT: Z całym szacunkiem @Beerbant ale z językiem polskim jesteś ewidentnie na bakier

Jeżeli masz na myśli różnicę pomiędzy słowem wskazówki a wytyczne to proponuję w SJP poszukać ich znaczeń kontekstowych ;). Co do jakości moich wypowiedzi przyznaję, że moja polszczyzna upada nad czym ubolewam (echh ten internet) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przywal, te 10 milionów, oj aż mi się nie chce czytać tych głupot co niektórzy piszą. Nie zaszkodzi.

Dokładnie, to tak samo jak z udostpenieniem adresu IP przez dostawce internetu w pewnych szczególnych przypadkach.

Natomiast nie byłbym taki pewien co do zejścia filtra, jeśli nawet domena byla stara ale miała średnio dużo linków stałych, a przywalono blastem na poziomie np. 10 milionów punktów - to i tak frazy polecą na 99%.

Jeśli G. nie zmieni swojej polityki pod tym kątem, będzie coraz więcej takich przypadków. Wiadomo - wp.pl, onety itd. nie mają się co obawiać, ale mniejsze strony jak najbardziej.

Po stronach na jakich są linki. E-weba łatwo rozpoznać.

Czyli po czym na przykład? Pewnie kodu się nie podejrzy z zewnątrz. Charakterystyczne jakieś układy linków? Wiem, że to noobiarskie pytania, ale nigdy nie korzystałem z swli.

P.S.

Nawet jak się zabezpieczy przed popularnymi swlami to można dostać z czegoś innego syfiaste linki dodane przez osoby z zewnątrz ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności