Skocz do zawartości

Toplista katalogów

trout

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania katalogów do toplisty pod adresem:

toplista.trout.pl

Do toplisty można dodawać tylko i wyłącznie katalogi polskie, z linkami bezpośrednimi i darmowe.

Toplista funkcjonuje jako klasyczny katalog katalogów z linkami bezpośrednimi, opisem strony itd., poza tym istnieje możliwość (a wręcz konieczność - niech będzie barwniej) umieszczenia buttona, głosowania na katalogi, pisania komentarzy. Pozycja na topliście jest określana na podstawie ilości unikalnych kliknięć w button umieszczany w katalogu (wygląda jak ten TUTAJ z lewej).

Kryterium podziału na kategorie są skrypty katalogów: qlWeb, CnCAT, dyKAT, Easy Directory, Free PHP Directory, Linker, PHP Link Directory. Jeśli o jakimś istotnym skrypcie zapomniałem, proszę o przypomnienie.

Zapraszam do dodawania!

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podoba mi się Twój pomysł stworzenia toplisty katalogów stron ;) Przyłączyłem się z czystą przyjemnością do toplisty :) Co do kategorii skryptów to przydałby się jeszcze np: "autorski", ale dobrze że był inny to wybrałem tą opcję. Dobra robota i pomysł :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Kurke ktoś mnie ubiegł z pomysłem ;)

U siebie cos podobnego skrobie, lecz bardziej ostatnio pracowałem nad segregacją wyników i nad interfejsem więc trzeba będzie nadrobić tyły. W porównaniu z tym pomysłem to system oceniania u mnie będzie na stronie więc wszystko będzie bez seo batoników. [skrenik]

Najważniejsze, że inny skrypt niż TopLista.pl ;).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Ja jakiś czas temu zrobiłem coś podobnego ale nie chwyciło :-( https://katalogi.go24.pl

U Ciebie nie ma w topliscie linków bezpośrednich tak więc nie znajdziesz chętnych wśród osób posiadających katalog.

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

No, bardzo mi się podoba, że panowie mówią, że się podoba :D.

To żaden oryginalny pomysł - zmałpowałem z www.topdirectories.info.

Brakowało mi po prostu wersji polskiej.

W wolnej chwili popracuję nad lejałtem, no i wypozycjonować trza :).

P.S.

MartinB, zaraz dorzucę autorskiego i zmienię Twój wpis.

MartinB, zaraz dorzucę autorskiego i zmienię Twój wpis.

Wielkie dzięki za uwzględnienie typu kategori skryptu katalogu :)

Pozdrawiam :D

Mówisz i masz już bezpośrednie w https://katalogi.go24.pl

:-)

Ano, jak byk stoi:

<a target='_blank' href='https://www.katalog.vdns.pl'><B>www.katalog.vdns.pl - Katalog Stron Internetowych PR 5</B></a>

Zatem koniec monopolu, obniżka cen, zadowolenie klientów i rozwój rynku! :)

trout - słuchaj dodałem dziś swój katalog wszytsko pięknie ładnie, bo po paru godzinkach wskoczył na 2 pozycję....ale w buttonie ciągle mam pozycję 13 :) coś się nie zmienia...chyba pechowa ta 13 :P

Widzę, że nie tylko u mnie, na niektórych pozostałych katalogach też wyświetla inną pozycję niż ma w topliście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności