Skocz do zawartości

Toplista katalogów

trout

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mniej, jest to pewnie jakas forma promocji, szczegolnie dla tych malo znanych i slabo wypromowanych katalogow.

Ale z drugiej strony dla tych największych również! Zostaje wysłana bardzo czytelna informacja: "Na ten katalog jest kilkaset/kilka tysięcy wejść dziennie, więc nie trafiają tu tylko dodawacze do katalogów. Zatem warto tu dodać moją stronę, może ktoś trafi na ten wpis przez wyszukiwarkę..."

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przydało by się też polskie litery wprowadzić :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

IMHO ciekawe byłby na głownej stronie toplista dodac PR / IP / BL.

Taki małe IMG z mypagerank.net albo www.web-tools.pl.

Słuszna uwaga, popracuję nad tym w wolnej chwili.

Przydało by się też polskie litery wprowadzić :).

W którym miejscu? Wydaje mi się, że wszystko jest ok.

Kogo taka top-lista i do czego ma niby przekonać?

To są może najlepsze katalogi? - Śmiechu warte.

Tak, więc o pomyśle mam podobne zdanie, jeśli nie jeszcze bardziej dosadne, po prostu pomysł w stylu: dla poczatkujących amatorów zielonych jabłek.

Ok jestem poczatkuajcym wiec wskaz mi liste DOBRYCH KATALOGOW...tych wartosciowych wg CIEBIE

Dzieki i Pozdrawiam

p.s. coraz wiecej wiem czytajac to forum

Jak obiecałem, dorzuciłem buttony z PR/IP/BL. Źródło: www.web-tools.pl.

Teraz to chyba już jest full informacja ;).

I uwaga: pierwotnie planowałem zorganizować ranking klasycznie - na podstawie kliknięć w buttony na stronach (wejścia), i tak też opisałem to na wstępie. W praniu jednak wyszło, że bardziej miarodajna będzie ilość odsłon, a nie wejść. Proszę o uwagi, którą z wersji ostatecznie ustawić. Piszę równocześnie email do wszystkich użytkowników toplisty.

Uważam, że zdecydowanie bardziej miarodajna jest ilość odsłon. Nie każda osoba odwiedzająca katalog "klika" na button toplisty. Przy zliczaniu ilości odsłon mamy również informacje o faktycznych statystykach katalogu.

Jeżeli zmieniona zostanie technika zliczania statystyk do toplisty katalogów, to proszę o informację, czy będzie razem z tym zmieniony kod przypisany pod button umieszczany w katalogu?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Nie podam aktualnych wyników głosowania, wszystko w studiu wyborczym w niedzielę po 20:00 :D.

Niczego nie trzeba będzie zmieniać w kodzie - cały czas są zliczane odsłony, wejścia oraz wyjścia (dostępne dla każdego w statach), ja w panelu administracyjnym decyduję, która z wartości porządkuje ranking.

Wlasnie :D Mozna sie zapisac do toplisty, umiesic w swoim katalogu buttonik... ale go nie linkowac? Nie probuje dlatego ze mi sie nie chce, ale dlatego ze chce byc fair i najlpierw zapytac :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Wlasnie :) Mozna sie zapisac do toplisty, umiesic w swoim katalogu buttonik... ale go nie linkowac? Nie probuje dlatego ze mi sie nie chce, ale dlatego ze chce byc fair i najlpierw zapytac ;)

Nie bardzo rozumiem, sprecyzuj.

trout

nie masz ochoty robić forum o katalogach?

bo wnioski z toplista są bardzo ciekawe, co najmniej IMHO.

czy wiadomo, dlaczego wielki gdnet zrezygnował?

Ale jakie forum i gdzie? Poza tym nie mam za bardzo czasu na adminizm.

Co do gneta, może jesteśmy za mali na wielkiego?

A co powiecie na temat pierwszej pozycji na topliście? Czy to nie jakieś czary?

Fachowców od czarów itd. zapraszam na priv w celu konsultacji.

[po jakimś czasie...]

Ok, wyjaśniło się, katalog jest bardzo mocny na frazę "walentynkowe kartki", a jak widać sezon mamy...

Zwracam honor, ale oko i ucho trzymam otwarte.

- trout

OFFTOPIC:

Wartościowe słowa z osoba, ktore pozycjonował jednostronnowej "serwis" ;) na 1. miejsce w google pod "kartki walentynkowe".

Też całkiem niezłe - konkurencja jest silnikiem rozwoju.

PS: Mam nadzieje, ze jeszcze kilka razy "spotkamy się" na pierwszej stronie googla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności