Skocz do zawartości

Toplista katalogów

trout

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ano kręci :brawa:

Właśnie dodałem miniaturki z Alexy. Poza tym teraz na wszystkich stronach wyświetla się full informacja (buttony, Alexa), a nie tylko na pierwszej. Może mój transfer to wytrzyma.

Mi się te miniaturki nie podobają....psują cały układ toplisty....ale powtarzam to tylko moja opinia ;)

Albo przenieść je do statystyk :)

Widze, że jakoś się kręci...

Erbit, wiem że jesteś do tego sceptycznie nastawiony, ale potraktuj to jako świetny eksperyment na guglu.

1. Jaki będzie PR, po miesiącu, dwóch?

2. Czy zapisane katalogi stracą, zyskają czy nie będzie to miało na nie wpływu? - czyli jaka będzie siła rażenia tej listy na gugla?

Ponadto będzie to po prostu kolejny spis katalogów i tyle :brawa: - w dodatku podający w jednym miejscu kilka istotnych informacji do porównania.

Ponieważ właściciel zapowiada niewykorzystywanie listy do swoich partykularnych celów, to właściwie mamy czysty eksperyment z elementem informacji dla normalnych ludzi.

P.S. Jak znam życie, znajdzie się kilku naśladowców już za chwilę :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Ano kręci :)

Właśnie dodałem miniaturki z Alexy. Poza tym teraz na wszystkich stronach wyświetla się full informacja (buttony, Alexa), a nie tylko na pierwszej. Może mój transfer to wytrzyma.

Moim zdaniem te miniaturki są niepotrzebne , zbyt rozległa jest teraz ta lista

albo ewentualnie zmniejszyć te miniaturki jescze o połowe ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

Ponieważ właściciel zapowiada niewykorzystywanie listy do swoich partykularnych celów, to właściwie mamy czysty eksperyment z elementem informacji dla normalnych ludzi.

Już dzisiaj toplista zjada mi 1 GB transferu, więc pewnie będę musiał wrzucić na stronę wejściową jakąś swoją reklamę we flashu. Sama toplista pozostanie bez zmian. Nic nie ma za darmo :)

Moim zdaniem te miniaturki są niepotrzebne , zbyt rozległa jest teraz ta lista

albo ewentualnie zmniejszyć te miniaturki jescze o połowe ...

Ja tu kurna rządzę, więc miniaturki będą! :)

Zmniejszyłem je do minimum, niech Wam będzie.

Już dzisiaj toplista zjada mi 1 GB transferu, więc pewnie będę musiał wrzucić na stronę wejściową jakąś swoją reklamę we flashu.

Poczekaj przynajmniej do aktualizacji toolbarowego PR w G., to już niedługo :)

U wróżki byłeś? ;)

Jestem wróżem więc nigdzie nie muszę łazić :)

P.S. Toplista już ma 5, po uwzględnieniu linków 4, niestety do weryfikacji przewidywań jest potrzebna

a) stabilizacja serwisu; B) i wreszcie aktualizacja w G!

Dzięki, pozycjonuje się samo, ale i tak dodam to do wszystkich katalogów (już poszło do 75).

Zaczął się robić śmietnik, dodawane są zwykłe strony, więc ustawiłem konieczność akceptacji przeze mnie wpisu przed jego pojawieniem się.

Katalogi, które nie umieszczą u siebie buttona, automatycznie wylecą po kilku dniach (właśnie wypadł gdnet).

trout jako właściciel i twórca toplisty katalogów, powinieneś wymagać od osób zgłaszających swój katalog, żeby również zamieścili w swoim katalogu link do toplisty - nie tylko button !!!

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Fajny pomysł z Tą "Top Listą".

Odpaliłem wczoraj wersję dla zagranicznych katalogów.

Jeszcze ciepła: https://top.seo-links.org

I wykorzystałem część pomysłów z tego tematu.

Ps. Chyba nie macie nic przeciwko temu ?

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

trout jako właściciel i twórca toplisty katalogów, powinieneś wymagać od osób zgłaszających swój katalog, żeby również zamieścili w swoim katalogu link do toplisty - nie tylko button !!!

Wolę dodawać sam, mam większą kontrolę nad wpisem.

Fajny pomysł z Tą "Top Listą".

Odpaliłem wczoraj wersję dla zagranicznych katalogów.

Jeszcze ciepła: https://top.seo-links.org

I wykorzystałem część pomysłów z tego tematu.

Ps. Chyba nie macie nic przeciwko temu ?

Super. Ale chyba zdajesz sobie sprawę z istnienia mocnej konkurencji - https://www.topdirectories.info/ ?

Super. Ale chyba zdajesz sobie sprawę z istnienia mocnej konkurencji - https://www.topdirectories.info/ ?

Ja wiem czy mocni ? Jak zaczynali było tam pusto przez kilka tygodni.

Reklamują się na jednym z for i dlatego cieszy się obecnie taką popularnoscią.

Moja lista - jest czysto amatorska i nie mam zamiaru walczyć czy konkurować z innymi.

Niech inni konkurują ze mną. W końcu w pod wiele ciekawych fraz z branży SEO i tak jestem wysoko.

Po prostu trzeba im pokazać że nie są wcale tacy mocni za jakich obecnie się uważają.

Ale to już twoja działka !!!

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności