Skocz do zawartości

Toplista katalogów

trout

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Póki co jestem u nich ze swoimi katalogami, ale jak dorzucisz jeszcze u siebie info o PR/IP/BL to pewnie przeniosę się do Ciebie.

To nie problem - tylko skąd ma pobierać dane by nie spowalniać listy ?

Jeśli masz jakieś konkretne źródło to możemy taki manewr przeprowadzić.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Aktualizacja dla każdego adresu następuje, co 7 dni... Stąd możliwe różnice w wartościach. Poza tym dane pobierane są z google.com ( różne DC ) a obecnie wartości na każdym z DC są inne.

Przy tym szaleństwie google na dzień dzisiejszym nie warto zwracać na to uwagę - lepiej poczekać aż się to ustabilizuje bo na różnych DC są różne dane (tak jak pisał już mkr). Tak samo jak narzędzia https://www.web-tools.pl/?7/10 pokazuje dla moich stron inne a np: https://www.mypagerank.net/service_google_indicator_index jeszcze inne. Nie wspominam już, że w google są jeszcze inne. Grunt to zachować spokój i przeczekać :zeby:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Pogadaj z mkr - szefem www.web-tools.pl i zobacz, jak to wygląda na mojej topliście.

Znalazłem identyczny na https://www.mypagerank.net/service_google_indicator_index

Może tego zainstaluje. W miarę szybko ściaga dane.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Trafiłem przez przypadek na katalog, który jest na topliście katalogów SEO, a stosuje u siebie linki pośrednie: www.katalog.ukryta.pl

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dzisiaj jeden z katalogów, który jest na topliście katalogów SEO zgłosił się do mojego katalogu, lecz go odrzuciłem ze względu na linki pośrednie. Ma u siebie button toplisty i jak się okazało jest na niej - informacja do trout -cpgkatalog

Patrząc na katalog ZDS stwierdzam, że jeżeli ktoś chce zwiekszyć ogladalność to musi pozycjonować swoją stronę [katalog] pod kątem życzeń na różne okazje świąteczne. Niedługo Wielkanoc - Ci co mają np: QlWeb powinni pomyśleć o kategorii TEKSTY :D Do roboty właściciele katalogów :) bierzcie przykład z tego katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności