Skocz do zawartości

Toplista katalogów

trout

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety - to co napisał MartinB jest (z tego co widzę) coraz częstsze.

Toplista ma problemy z wyświetlaniem butona i wogóle z dostępnością. W tej chwili jest offline i jeśli to się będzie powtarzało straci sens. To właśnie będzie koniec toplisty.

Czy nie warto przemyśleć sprawę zmiany hostingu?

Projekty graficzne - webdesign w standardzie w3c. Layoutom opartym na tabelach mówimy: "Walcie się!" (we wszystkich przeglądarkach i IE)

Katalog Stron jakich wiele, ale optymalizacja stron wyjątkowa - zapewniona dostępność strony, walidacja i semantyka kodu html.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

porponuje przestudiowac www.webhostingtalk.pl i tam poszukac dobrego hostingu :)

moglbym zaoferowac swoj kawalek serwera ale stoje daleko w USA i mam "ponga" ok 160ms wiec nie warto ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wyjaśniam całą sprawę właśnie - rozszerzałem wczoraj tam konto, coś namieszali i teraz odkręcają. Niestety problem tkwi w tym, że w az.pl pracuje się do 16:00...

Hosting zmienię przy najbliższej okazji, teraz mnie nie stać.

Proszę wszystkich o wyrozumiałość, docieramy się, może być tylko lepiej :).

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Witam;

mam dwie toplisty katalogow zamieszczone na stronce, jeden z nich: https://toplista.trout.pl/ zawsze pokazuje mi 0 pozycje w topliscie ;/

Wkurza mnie to troszke, bo jednak prestiz katalogu wzrasta jak pnie sie w drabince.

Adres mojego katalogu: katalog.winka.net.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 1 miesiąc temu...

Teraz dopiero jest. Wczoraj rano gdy wszedłem po raz pierwszy tez była, potem przez resztę dnia nie. Dziś rano tezbyło, potem przestało i tak w kółko. Co z tym jest?-

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 9 miesięcy temu...
Zapraszam do dodawania katalogów do toplisty pod adresem:

toplista.trout.pl

Odkopałem trochę stary temat, ale nie chciałem zakładać nowego. Czy ta toplista katalogów będzie jeszcze działała? Nie ma do niej dostępu (nie pobiera się button), a po wejściu widzimy zamiast toplisty całkiem inną stronę.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

https://top.seo-links.org - Masz alternatywe z Pr-5 / Ogólna mieszanka [World]

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Jakąś alternatywę sobie wybiorę, ale na razie chciałbym wiedzieć czy toplista.trout.pl jeszcze wstanie. Trochę przejść na katalogi miałem w statystykach z tej toplisty. Button, który się teraz nie pobiera spowalnia trochę ładowanie katalogów i jeżeli toplisty już nie będzie to zdejmę button i zastąpię alternatywą.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności