Skocz do zawartości

Pytanie do moderatorów SEO Katalogów

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do was moderatorów.

Czy oprócz unikalnego opisu, również tytuł musi być unikalny?

Nie uważasz, że to już by była gruba przesada? A swoją drogą - ktoś tu kiedyś chyba prezentował katalog, w którym każdy tytuł wpisu musiał być unikalny. Może warto poszukać temat i zobaczyć co mu z tego wyszło... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Dlatego też pisze i pytam.

Widziałem jak jakiś pozycjoner pisał że Tworzy unikalne tytuły, więc się zastanawiałem a forum służy do rozmowy to zapytałem dla rozwiania wątpliwości:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Widziałem jak jakiś pozycjoner pisał że Tworzy unikalne tytuły, więc się zastanawiałem a forum służy do rozmowy to zapytałem dla rozwiania wątpliwości:)

Jeśli tworzy unikalne tytuły do SeoKatalogów to należy życzyć mu duuuużo powodzenia ;) Link do strony głównej jest w tym skrypcie obowiązkowo pod anchorem, którym jest tytuł - unikalne tytuły zatem owszem, ale tylko pod bardzo długi ogon ;)

A z unikalnością opisów też różnie bywa - zwykle kiepsko :)

Jeśli tworzy unikalne tytuły do SeoKatalogów to należy życzyć mu duuuużo powodzenia ;) Link do strony głównej jest w tym skrypcie obowiązkowo pod anchorem, którym jest tytuł - unikalne tytuły zatem owszem, ale tylko pod bardzo długi ogon ;)

A z unikalnością opisów też różnie bywa - zwykle kiepsko :)

Ja jak sprawdzam swoje opisy w plagiarismie to cały ekran zaczyna migać na żółto więc o opisy się nie martwie;)

Ale dobrze wiedzieć ,że nie muszę się gimanstykować z tytułami..

Szkoda że nie ma darmowych katalogów z wysokim PR...

Ale czemu jak coś jest dobre to ma być darmowe.

U mnie najważniejszą rzeczą jest... aby strona nie była jakimś tam "słabym zapleczem" czy "jakimiś przedłużeniami penisa" oraz aby była dobrana do odpowiedniej kategorii. Opis unikalny nie jest wymagany ale dobrze jest jakbyś miał opis z synonimami.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

wszystko zależy od współczynnika wysiłek/korzyści, do najlepszych katalogów z wysokim PR i długą historią warto wysilić się na unikalny artykuł, w tytule powinny być frazy na jakie chcemy się pozycjonować.

Do mało wartościowych katalogów szkoda wysilać się na unikalne wpisy, dodaje się tam wpisy na tony i jak przyjmą wpis to super, jak nie to trudno, poszukasz linków gdzieś indziej.

U mnie najważniejszą rzeczą jest... aby strona nie była jakimś tam "słabym zapleczem" czy "jakimiś przedłużeniami penisa" oraz aby była dobrana do odpowiedniej kategorii. Opis unikalny nie jest wymagany ale dobrze jest jakbyś miał opis z synonimami.

Czyli moja by sie nadala=) Tylko że jak zwykle dobry katalog(pr=3+)= płatny katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności