Skocz do zawartości

Pytanie do moderatorów SEO Katalogów

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w swoim seokatalogu akceptuję również wpisy z mieszarek, warunkiem żeby był on logiczny i poprawnie gramatyczny. Jeżeli chodzi o tytuł to zwracam uwagę czy jest napisany z małej czy dużej litery i czy nie jest zlepkiem słów kluczowych (wyrażenie jako tytuł typu: Meble drewniane, Meble metalowe, Meble plastikowe, Meble Kozia Wólka)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

U mnie najważniejszą rzeczą jest... aby strona nie była jakimś tam "słabym zapleczem" czy "jakimiś przedłużeniami penisa" oraz aby była dobrana do odpowiedniej kategorii. Opis unikalny nie jest wymagany ale dobrze jest jakbyś miał opis z synonimami.

Czyli moja by sie nadala=) Tylko że jak zwykle dobry katalog(pr=3+)= płatny katalog

@ Stanleyek

To jest po prostu naturalna kolej rzeczy... Wysoki PR katalogu + brak jakichkolwiek opłat za wpisy = potop spamu. SEOK z PR2 lub 3 potrafi czasem przytulić w ciągu doby ponad 100 wpisów z czego przynajmniej połowa i tak nadaje się do kosza. Postaw się teraz na miejscu moderatora takiego katalogu... :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

U mnie najważniejszą rzeczą jest... aby strona nie była jakimś tam "słabym zapleczem" czy "jakimiś przedłużeniami penisa" oraz aby była dobrana do odpowiedniej kategorii. Opis unikalny nie jest wymagany ale dobrze jest jakbyś miał opis z synonimami.

Czyli moja by sie nadala=) Tylko że jak zwykle dobry katalog(pr=3+)= płatny katalog

Płatny katalog = zwykle ~60-70gr z opisem i katalogowaniem - żadne pieniądze ;)

Wy tu piszecie o unikalnych opisach, tytułach a ja moderując katalogi nie mogę znaleźć wpisów, które są poprawnie napisane...

Sam bełkot i nieumiejętnie "robione" synonimy - takim oto sposobem zajeżdżany jest zapał właścicieli katalogów i stają się... płatne.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Wy tu piszecie o unikalnych opisach, tytułach a ja moderując katalogi nie mogę znaleźć wpisów, które są poprawnie napisane...

Sam bełkot i nieumiejętnie "robione" synonimy - takim oto sposobem zajeżdżany jest zapał właścicieli katalogów i stają się... płatne.

Jak nie podobają się wpisy to za darmowy kod odmienię na chwile Twoje moderatorskie życie ;)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności