Skocz do zawartości

Wzrosła cena za klik

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdybania o wzroscie czy spadku cen za klika kompletnie nie maja sensu jako ze rozne frazy zmieniaja sobie stawki niezaleznie, a kompletna roznorodnosc wprowadza kontrowersyjny SmartPricing.

BTW cholernie offtopicowo i wodniscie tutaj, zadnej samodyscypliny.

Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo...

Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us...

Patche dla IE w JS: IE7

Na pytanie czy mogę mieć wejścia z popunderów na moją stronę dostajemy odpowiedź:

Dziękujemy za wiadomość.

Pragniemy poinformować, że zasady polityki programowej określają, że strony przystępujące do programu nie powinny zawierać tzw popunderów, w których zamieszczane są rekalmy Google.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

Wnioski ?

Google zastrzega sobie tylko tego, że my na swojej stronie nie możemy mieć popundera w której będzie reklama.

Można oczywiście to rozumieć na kilka sposób ale według mnie ten jest najbardziej istotny.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności