Skocz do zawartości

Pisanie na zagranicznych forach .edu .gov

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy, że będzpie pisało po hiszpańsku:

Escribe la palabra de nuevo la vaca

I soft zgłupieje (to przetłumaczyłem translatorem - z hiszpańskiego - napisz słowo "krowa" wstecz.

nie prawda, widzę zupełnie nie wiesz jak działa texcaptcha w xrumerze, soft nie bezie nic tłumaczył wyszli pytanie na serwer a tam do pytania zostanie dopisana odpowiedz, PRAWIDŁOWA. Lub wystarczę 1 raz wpisać to samemu. I bo jabłkach przyjacielu

Programy takie jak XR piszą tylko po zaniedbanych i niezabezpieczonych forach

uwielbiam jak o softach piszą ludzi co na oczy jego nie widzieli :rolleyes:

Blasty są nie zgodne z google tak?

qrcze... zmień avatar, bo mnie strasznie zmyliłeś...

blasty są bardzo zgodne z google, bo działają :rolleyes: natomiast inną jest kwestią, czy google w swoich śmiesznych wytycznych je aprobuje bądź potępia: zatem konkludując Twoje pytanie: jakiekolwiek linkowanie sztuczne nie jest zgodne z wytycznymi google (polecam ostatni wpis u Kaspara). Czyli skoro wszystkie BLe zdobyte przez Ciebie są be, to warto się teraz zastanowić, które z tych be są bardziej lub mniej skuteczne.

Jak blasta wykona Ci jakaś d...a wołowa, to blast będzie do bani. Natomiast blast na dobrej bazie ma nadal niezłą skuteczność.

Programy takie jak XR piszą tylko po zaniedbanych i niezabezpieczonych forach, raczej w domenie .gov się takich duzo nie trafi

intruder, lubię Cię i szanuję, ale nie pisz bzdur: jak ktoś ma swoją bazę, dba o nią, to XR robi blasty na zadbanych i porządnych forach i nawet nie jesteś w stanie odróżnić wpisów z XR od żywego "ludzia": ba: nawet można stworzyć cały cykl konwersacyjny tą maszyną, jak się wie, do czego konik służy. Co więcej: możesz stworzyć tę konwersację bez jednego linka na bardzo dobrze zabezpieczonym forum (Twoja krowa to żadne zabezpieczenie dla moich koni - dużo trudniejsze są najnowsze recaptche googla, ale też nie są nie do przeskoczenia: moje konie reagują na "przeszkoda!" i bardzo nieczęsto się potykają) i dopiero wpuścić linki poprzez edycję całości np. po pół roku, jak całość "nabierze mocy i zaufania"...

podsumowując... XR to bardzo niebezpieczne i trudne do zatrzymania narzędzie spamerskie: i pewnie dlatego tak kocham i szanuję moje rumaczki, pamiętając jednocześnie, żeby wrzucać do blacklist np. adresy for, gdzie muszę sprzątać, jako mod... :rolleyes:

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności