Skocz do zawartości

Adwords się powiesił?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pytanie czy się z tym spotkaliście...

Miałem starą kampanie, około 2 tygodni temu skończył się budżet, w ustawieniach jest info ze kasy nie ma i że zawieszona, w płatnościach coś koło 4 gorszy.

Rzecz wygląda tak, że z tej kampanii już w sumie 13 dzień mija jak reklama nadal widnieje w google. Sprawdzałem z różnych miejsc, komputerów, ISP.

Tym się nie przejmuje bo ok, niech jest, tylko się cieszyć ;)

Problem w tym, że nawet dla nowego konta i nie jest ważne czy z kuponu czy wpłacałem kaske... kampania ma status zatwierdzone i już 3 dzień nic sie nie wyświetla.

Support nadal milczy ;/

Trochę bardziej zrozumiałe by było, gdybyś rozrysował to... bo ciężko określić czy mimo braku środków reklama się wyświetla i nie wiesz dlaczego bo na innym koncie cisza o kliknięciach.

To bardzo ważne czy z kuponu czy nie... czy kilka razy użyty czy nie.

Druga ważna sprawa to chmurki przy słowach kluczowych. Co jest napisane w tych chmurkach?? Jeśli skontaktuj się z nami to bardzo możliwe, że dane konto jest właśnie sprawdzane przez pracowników.

Kolejna sprawa to źle zaznaczony przedział czasowy i nie widzisz kliknięć bo w tym okresie ich nie było...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności