Skocz do zawartości

Znikoma ilość wejść ze słów kluczowych

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest złośliwość, tylko prawda. Zdania są niepoprawne gramatycznie (już pierwsze zdanie właściwego tekstu - "Nie jest niczym niezwykłym obserwować"; albo dalej - "ale te problemy są uważane za nieco normalne" nieco normalne??; albo inne "przejdzie poważne obawy w życiu i zaniepokojenia w sytuacjach" tylko ja nie rozumiem, co miał autor na myśli?), brakuje przecinków, spacji.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Forum ma to do siebie ,że codziennie pojawiają się nowe treści ludzie piszą, czytają ... na Twojej stronie jest raptem pare podstron, tekst źle się czyta. Po co ludzie mają wchodzić po kilka razy na tą stronę ?

O to mnie zaskoczyłeś w tym,że tekst się źle czyta,nie wiem jakie masz doświadczenie ale jeden z pozycjonerów powiedział ,ze strony sa dobrze zoptymalizowane.Reklamy również,byc moze lekka złosliwość z twojej strony :D

w przypadku tak poważnej tematyki witryna wygląda na zrobioną przez gimnazjalistę ... Zastanów się czy chcąc uzyskać wiarygodne informacje o uzależnieniach, depresjach czy innych istotnych sprawach związanych z kondycją psychiczną chciałbyś czytać ze stronki z taką grafą ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A może by tak spacja po kropce i przecinku? Wiem, że to dla Ciebie szok...

Do tego sporo błędów językowych.

W tytule strony głównej masz 2 razy tę samą frazę...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Widzę, że jednak z tą treścią miałam trochę racji ;). Poza tym problem nieśmiałości czy fobii społecznej to, moim skromnym zdaniem, problem natury psychiczej, a najgorsze, co może być to strona tego typu w tak ciemnej kolorystyce. Kiedy masz problem, czujesz się samotny, to podświadomie wybierasz jasne kolory. Zaraz pewnie się okaże, że baba gada bzdury i nic nie wie, ale może ktoś myśli podobnie? ;)

Potrzebujesz dobrych tekstów? Zajrzyj na moją stronę Corpicorn.pl Możesz też skontaktować się ze mną przez
GG 38739641 :)

https://seniorzy24.pl/

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Niestety ja nie zmienię tej strony. Wiem już teraz, że wszystko zrobiłem źle i cała strona jest do kitu. Przynajmniej po sugestiach forumowiczów. Mam małą prośbę, bo chcę się uczyć dalej. Czy mógłby ktoś polecić mi jakieś materiały tudzież stronkę o zwiększaniu ruchu na stronie?

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Mam małą prośbę, bo chcę się uczyć dalej. Czy mógłby ktoś polecić mi jakieś materiały tudzież stronkę o zwiększaniu ruchu na stronie?

hee ludzie Ci na tacy podali co masz zmienić a Ty swoje. IMHO nie chcesz się uczyć - chcesz zdobyć kasę ale nie pracować.

Design do wymiany - wybacz stary ale te dechy to co to ma być? Jak jaka klatka. A kolory to niestety ważna sprawa. Sam nie lubię ciemnych i strony za nic nie przeczytam jak ma ciemne tło. Kolorki w tekście aż biją po gałach. Jakieś emotki z welcome czy ludziki machające - no weź się zastanów czy ktoś potraktuje taką stronę poważnie... To co Ci ludzie pisali - po kropce i przecinku jest spacja! ZAWSZE! Błędy językowe masz już na starcie: innych problemów związanych - chyba innym problemom związanym?

Treść - no jak masz o tematyce pojęcie takie, że 6 niedługich artów możesz wysmażyć to hmmmm może lepiej truskawki rwać.

Optymalizacja + pozycjonowanie - nie masz terści to nie bardzo jest co optymalizować. Jak uzupełnisz to dopiero można myśleć. Poza tym no sam pomyśl kto wpisuje fobia społeczna? Pierwszy raz o tym przeczytałem tutaj, w Twoich postach. Jak chcesz żeby nieśmiali do Ciebie wchodzili to napisz coś dla nich. I pozycjonuj na niesmialość. Ja bym wpisał w G niesmiałeść, depresja, lęk czy co tam.

Nie ma innej drogi do zwiększenia ruchu na stronie. Tylko treść, treść i jeszcze raz treść. A potem pozycjonowanie jak już masz coś do zaoferowania. Nie chcesz poprawić strony to ją sprzedaj - oferta kupna już się pojawiła. Nie chcesz popracować to na $$$ nie licz. Albo najpierw zapłać komuś kto Ci to dobrze zrobi a potem będziesz pławił się w luksusie. Ale też nie długo bo jak nie będziesz rozwijał serwisu to ludzie przeczytają co było do przeczytania i więcej nie wejdą.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Mam pytanie.Dajmy na to, że mam stronę https://sieczka....... Mam takie słowa kluczowe sieczka, słoma, cep oraz tytuł sieczka.Na frazę sieczka udało mi się wypozycjonować stronę dajmy na to wysoko i jest ok. Ale moje zdziwienie jest takie,że na frazy słoma i cep nikt nie wchodzi,więc zaczynam pozycjonować te frazy,dokładnie frazy słów kluczowych. Pozycjonuję wpisując do katalogów najpierw frazę słoma w tytule wpisując słoma - cep, sieczka, potem na frazę cep, wpisując w tytule cep - słoma, sieczka i przyszedł czas żeby zobaczyć efekt. Otwieram wyszukiwarkę i.....(tu jest moje pytanie).Czy w wyszukiwarce zacznie pojawiać sie pierwotny tytuł, czyli sieczka( ta fraza którą na samym początku pozycjonowałem), czy słoma - cep, sieczka lub cep - słoma, sieczka?

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

A po co?

Właściwie to jak widzę nie czytasz co odpisują na Twoje pytania, nawet title nie zmienisz - wiesz lepiej jak ma wyglądać?

<title>Fobia społeczna - fobia społeczna</title>

Może napisz - <title>Fobia społeczna - fobia społeczna - fobia Społeczna - FobiA SpołecznA - Społeczna fobia</title>

Myślisz, że robot ma jakiś strach przed zczytywaniem kodu i tym podstępem chcesz go uwieść?

Nie odpowiem na temat sieczki bo czuję się jakby mnie ktoś walnąl cepem idę poleżeć na słomie.

Niech ktoś w końcu odpowie na moje pytanie. Czy to tak trudno.

raczej trudno odpowiedzieć na pytanie w którym nie wiadomo o co chodzi czy o wyświetlanie , kolejność wyświetlania /tytułu/opisu czy też chodzi o pozycje dla frazy ...

Dodam jeszcze złożoność zagadnienia w postaci jest descryption czy nie ma , , jaki jest % udział fraz w tekście a skończyłbym na czy to jest jedna podstrona czy też różne albo czy jest to strona główna ...

Edytowane

jeżeli nie wykonasz żadnych zmian na tej "pojedyńczej w domyśle" stronie to dla frazy sieczka istnieje duże prawdopodobieństwo, że strona pójdzie w górę/umocni się, dla pozostałych fraz może się nawet nie ruszyć, albo ruszy się słabo ... Zakładając tą samą liczbę BL co dla frazy sieczka

Powyżswze też jest zależne od stopnia konkurencyjności fraz (zakładałem, że dla wszystkich jest na tym samym poziomie)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności