Skocz do zawartości

Jak długo "instnieją" linki pozyskane Scrapeboxem

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie niedługo będę zabierał się za rozgryzanie tego programu.

Przypuśćmy że mam kupioną liste AA z bardzo dużą skutecznością. Ale często obija mi sie o uszy że SB nie jest dobry do linkowania tylko do podlinkowywania, ponieważ żywotność takich linków to kilka dni.

Jak to więc jest?

Bo zamierzam puścić próbnego blasta ale nie wiem czy na swoją stronę czy podlinkować wpisy w katalogach/preclach

Tutaj link gdzie ja wyczytałem o takich dziwach https://pozycjonowanie-kojotek.pl/narzedzia...ien-je-posiadac (w artykule nic nie ma na ten temat, dopiero w komentarzu kojotka, pod artykułem)

Najprawdopodobniej te blogi z listy są już tak zaspamowane, ze po kilku dniach wpis ginie w odchłani spamu. Jedna z moich zapleczówek dostała się na taka listę vip i jeden pracowity spamer wysłał na niego w ciągu 2 tygodni ponad 200 spamów, a co dopiero dzieje sie na listach publicznych :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności