Skocz do zawartości

update PR ?

robson

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sądzicie ?

A dlaczego ścigam ludzi aby nie pytali setki razy o to samo tylko szukali - by nie zaśmiecali forum tymi samymi pytaniami !?!?

Stworzenie osobnych - zamknietych topików utrudniłoby zadawanie dodatkowych pytań, a pozostawienie ich otwartymi.. no coż - to już mamy...

Powną rolę tego co proponujecie spełnia przyklejanie topików.

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Najlepiej niech Google zrezygnuje z Page Rank :D, wtedy by chyba była żałoba narodowa :P.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Czytuję sobie ostatnio "Pana Tadeusza". Oczekiwanie na update PR w tym topicu, przypomina mi czekanie szlachty z Litwy na Napoleona. Wyrwie się czasem jakiś Robak, narobi nadziei i zamętu, czasem pokłóci się jakiś Cześnik z Rejentem, albo Gerwazy z Protazym i tak sobie życie płynie. Zbliżamy się do ostatniego zajazdu na Litwie, a potem nadejdzie Moskal (to nie było zamierzone).... A Jankiel czuwa i karty rozdaje... :D

Eksperyment Discover.pl

Czytuję sobie ostatnio "Pana Tadeusza". Oczekiwanie na update PR w tym topicu, przypomina mi czekanie szlachty z Litwy na Napoleona. Wyrwie się czasem jakiś Robak, narobi nadziei i zamętu, czasem pokłóci się jakiś Cześnik z Rejentem, albo Gerwazy z Protazym i tak sobie życie płynie. Zbliżamy się do ostatniego zajazdu na Litwie, a potem nadejdzie Moskal (to nie było zamierzone).... A Jankiel czuwa i karty rozdaje... ;)

Yaden ... masz poczucie humoru :D ... ja bym tego tak nie ujal ... gratuluje pomyslu ... takich topikow jak ten na forum jest wiecej ... ostatni to chyba Jagger jak sie nie myle. Zastanawiam sie po co ludzie tam pisza po kilka lub kilkanascie razy - (nabijaja sobie posty -- e chyba nie -- a moze -- zreszta co ja wiem).

Moze zrobisc topik "wyzszosc Swiat Bozego narodzenia ..." prof. Stanislawski - pewnie powstal by powiesc.

edyta:

zapomnialem dodac: nabilem sobie posta :D

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Cześnik z Rejentem

A to z Zemsty Fredry ...

Czasem jakiś Papkin też wpadnie na forum :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Proponuję zamknąć ten temat. Każdy tylko sobie nabija posty i pisze o głupotach. Od tego są pogaduszki. A jak będzie już ta aktualizacja PR (choć inni widzieli już w tym miesiącu 50 razy "bo coś mu się zmieniło"). To wtedy sie stworzy nowy temat i każdy się pochwali. Ludzie po co teraz tu piszecie?

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

;)

Ja na ten przykład z tego tematu mam wielku ubaw, co również miał wyrażać mój powyższy post w nim.

Red nie bądź taki Cześnik :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

ej nie no niech ktos zamknie tego topika, zmianilem zdanie, widze że robia sie tu zupełnie nie powazne rozmowy i posty, mozna troche ich ponabijac a chyba nie oto chodzi na tym forum. zablokujcie ten topik a każdy następny tego typu przed update powinien być nagradzany ostrzeżeniem.

pa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności